SÜTÇÜLERDE YANGIN PANİĞİ!

ÖZEL HABER 13.08.2016 - 10:38, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

SÜTÇÜLERDE YANGIN PANİĞİ!

Sütçüler’de yangın paniği Isparta Orman Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Isparta’nın Sütçüler ilçesinin Kesme köyü, Kubucağı mevkiindeki ormanlık alan içerisinde yangın çıktığı ve müdahale sonucu saat 21.10’da kontrol altına alındığı bildirildi. Geçtiğimiz Perşembe günü saat 15.45 civarında başlayan ve ALO 177 Orman yangın bilgi hattına haber verilmesi akabinde saat 15.55 ’de  ilk müdahalenin yapıldığı, Sütçüler orman işletme müdürlüğü ekipleri, 2 adet Helikopter, 7 adet Yangın Söndürme Arazözü, 4 Adet Su İkmal Aracı, 1 ilk müdahale aracı, 2 adet dozer, 2 adet treyler, 1 adet greyder,2 adet Kamyon, 2 adet İtfaiye ile 6 teknik eleman, 4 memur, 35 yangın söndürme işçisi 55 yangın mükellefi tarafından hızla müdahale edilerek, her türlü üstün gayret ve çabalar neticesinde yangının kontrol altına alındığı belirtildi.  Soğutmanın devam ettiği yangının 3 ha Kızılçam ormanı ile kaplı bir alanda etkili olduğu ifadelerine yer verildi.  

Sütçüler’de yangın paniği

Isparta Orman Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Isparta’nın Sütçüler ilçesinin Kesme köyü, Kubucağı mevkiindeki ormanlık alan içerisinde yangın çıktığı ve müdahale sonucu saat 21.10’da kontrol altına alındığı bildirildi.

Geçtiğimiz Perşembe günü saat 15.45 civarında başlayan ve ALO 177 Orman yangın bilgi hattına haber verilmesi akabinde saat 15.55 ’de  ilk müdahalenin yapıldığı, Sütçüler orman işletme müdürlüğü ekipleri, 2 adet Helikopter, 7 adet Yangın Söndürme Arazözü, 4 Adet Su İkmal Aracı, 1 ilk müdahale aracı, 2 adet dozer, 2 adet treyler, 1 adet greyder,2 adet Kamyon, 2 adet İtfaiye ile 6 teknik eleman, 4 memur, 35 yangın söndürme işçisi 55 yangın mükellefi tarafından hızla müdahale edilerek, her türlü üstün gayret ve çabalar neticesinde yangının kontrol altına alındığı belirtildi.  Soğutmanın devam ettiği yangının 3 ha Kızılçam ormanı ile kaplı bir alanda etkili olduğu ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.