Stadyumun Koltuk Kapasitesi Artırmalıdır

ISPARTA 18.09.2020 - 16:01, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Stadyumun Koltuk Kapasitesi Artırmalıdır

Ispartasporlu taraftarlar, Federasyonun ‘ilk yarı seyircisin oynanacak’ karının fırsata çevrilerek ‘Nasıl olsa yeni yıla kadar stadyuma izleyici alınmayacak. Bu süreyi iyi değerlendirip stadyumun duvar olan bölümleri yıkılarak tribüne dönüştürülmelidir” dediler.
TARAFTLARDAN ‘TÜM KENT BÜYÜKLERİMİZE ÇAĞRIMIZDIR” Bu konuda, Valisinden Milletvekiline kadar şehrin tüm önde gelen isimlerine çağrıda bulunan Yeşil – Pembeli taraftarlar, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Sayın Milletvekillerimize, sayın Valimize, sayın Belediye Başkanımıza kısacası tüm kent büyüklerimize çağrımızdır. “STADIMIZ YETERSİZ GELİYOR” Komşumuz Serik Belediyespor yapıyorsa bizde yapılabiliriz. Stadyumda düzenleme olsun. Nasıl olsa pandemi var ve maçlara seyirci giremeyecek. Bilindiği gibi, Ispartaspor her maçını ortalama 6 – 8 bin taraftarla oynayan ve ciddi bir taraftar kitlesi olan bir takım. Dolayısıyla, maçlarda (özellikle derbi maçlarda) stadyum yetersiz duruma geliyor. “PANDEMİ SÜRECİ İYİ DEĞERLENDİRİLEREK STADYUMUN KAPASİTESİ ARTIRILABİLİR” Bu noktadan hareketle; Sayın Milletvekilimiz ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç başta olmak üzere şehrin tüm önde gelenlerine çağrıda bulunuyoruz. Sayın Bilgiç Vekilimiz devreye girilebilir ve devletten ödenek çıkarılarak stadyumun özellikle duvar olan İstasyon Caddesindeki bölümü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafındaki bölümü ve uygun olan diğer bölümleri yıkılarak ek tribün yapılabilir. Böylece Stadyumumuzun kapasitesini 10 binden 15 - 16 bine çıkarabiliriz. “STADYUMDA KOLTUK SAYISI NE KADAR FAZLA OLURSA KULÜBE O KADAR FAZLA GELİR DEMEKTİR” Sayın Vekillerim, sayın Valimiz, sayın Belediye Başkanımız ve sayın kent büyüklerimiz çağrımıza kulak verin. Bu stat önemli maçlarda yetersiz kalıyor. Bunu yıllar önce Afyonspor ile oynadığımız şampiyonluk maçında gördük. 3 sene önce Bucak Belediye Oğuzhanspor maçında gördük. Ne kadar fazla koltuk olursa kulübümüze o kadar fazla gelir demektir. O kadar fazla destek demektir” dediler. (HABER MERKEZİ)
Ispartasporlu taraftarlar, Federasyonun ‘ilk yarı seyircisin oynanacak’ karının fırsata çevrilerek ‘Nasıl olsa yeni yıla kadar stadyuma izleyici alınmayacak. Bu süreyi iyi değerlendirip stadyumun duvar olan bölümleri yıkılarak tribüne dönüştürülmelidir” dediler.

TARAFTLARDAN ‘TÜM KENT BÜYÜKLERİMİZE ÇAĞRIMIZDIR”

Bu konuda, Valisinden Milletvekiline kadar şehrin tüm önde gelen isimlerine çağrıda bulunan Yeşil – Pembeli taraftarlar, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Sayın Milletvekillerimize, sayın Valimize, sayın Belediye Başkanımıza kısacası tüm kent büyüklerimize çağrımızdır.

“STADIMIZ YETERSİZ GELİYOR”

Komşumuz Serik Belediyespor yapıyorsa bizde yapılabiliriz. Stadyumda düzenleme olsun. Nasıl olsa pandemi var ve maçlara seyirci giremeyecek. Bilindiği gibi, Ispartaspor her maçını ortalama 6 – 8 bin taraftarla oynayan ve ciddi bir taraftar kitlesi olan bir takım. Dolayısıyla, maçlarda (özellikle derbi maçlarda) stadyum yetersiz duruma geliyor.

“PANDEMİ SÜRECİ İYİ DEĞERLENDİRİLEREK STADYUMUN KAPASİTESİ ARTIRILABİLİR”

Bu noktadan hareketle; Sayın Milletvekilimiz ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç başta olmak üzere şehrin tüm önde gelenlerine çağrıda bulunuyoruz. Sayın Bilgiç Vekilimiz devreye girilebilir ve devletten ödenek çıkarılarak stadyumun özellikle duvar olan İstasyon Caddesindeki bölümü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafındaki bölümü ve uygun olan diğer bölümleri yıkılarak ek tribün yapılabilir. Böylece Stadyumumuzun kapasitesini 10 binden 15 - 16 bine çıkarabiliriz.

“STADYUMDA KOLTUK SAYISI NE KADAR FAZLA OLURSA KULÜBE O KADAR FAZLA GELİR DEMEKTİR”

Sayın Vekillerim, sayın Valimiz, sayın Belediye Başkanımız ve sayın kent büyüklerimiz çağrımıza kulak verin. Bu stat önemli maçlarda yetersiz kalıyor. Bunu yıllar önce Afyonspor ile oynadığımız şampiyonluk maçında gördük. 3 sene önce Bucak Belediye Oğuzhanspor maçında gördük. Ne kadar fazla koltuk olursa kulübümüze o kadar fazla gelir demektir. O kadar fazla destek demektir” dediler. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.