Serik Belediyespor'a destek gecesi

SPOR 21.12.2017 - 13:39, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Serik Belediyespor'a destek gecesi

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Belediyespor'a destek sağlamak için düzenlenecek geceye ilişkin toplantı yapıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ramazan Çalık, "İyi bir takım kurmak parayla oluyor. Bunu için de 15 Ocak'ta bir gece tertip ederek, takımımıza finansal destek sağlamayı amaçladık" dedi. "O sene bu sene" diyerek yola çıkan ve 3'üncü Lig'i hedefleyen Serik Belediyespor'a destek için 15 Ocak'ta gece organize edildi. Geceyle ilgili belediyede toplantı düzenlendi. İlçenin ileri gelenleriyle sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı toplantıya Belediye Başkanı Ramazan Çalık da katıldı . Başkan Ramazan Çalık, "Ortada bir başarı varsa bu hepimizin başarısıdır. Bu başarı taraftarından yönetimine kadar devam ediyor. Serikli denilince akla ilk gelen rekabeti, mücadeleyi seven bir kimlik ortaya çıkmış. Sezon başında 'O sene bu sene' parolası ile çıktığımız bu yolda iyi bir yerdeyiz. Sadece bir eksik yerimiz var. Takım sadece benim değil, tüm Seriklilerin. Onun için herkesin elini taşın altına koyması lazım. İyi bir takım kurmak parayla oluyor. Bunu için de 15 Ocak'ta bir gece tertip ederek, takımımıza finansal destek sağlamayı amaçladık" dedi. Belek'teki bir otelde yemekli gece düzenleyeceklerini kaydeden Başkan Çalık, gecede ünlü sanatçı Zara'nın konser vereceğini ve gecede en az 2 bin kişilik katılım beklediklerini vurguladı. Başkan Çalık ayrıca devre arası için Belek'e gelecek olan Galatasaray, Fenerbahçe veya Beşiktaş ile bir hazırlık maçı yapmak için de çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekledi.  Gece için basılan biletleri toplantıya katılanlara Başkan Çalık ile ilgiler dağıttı.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Belediyespor'a destek sağlamak için düzenlenecek geceye ilişkin toplantı yapıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ramazan Çalık, "İyi bir takım kurmak parayla oluyor. Bunu için de 15 Ocak'ta bir gece tertip ederek, takımımıza finansal destek sağlamayı amaçladık" dedi.

"O sene bu sene" diyerek yola çıkan ve 3'üncü Lig'i hedefleyen Serik Belediyespor'a destek için 15 Ocak'ta gece organize edildi. Geceyle ilgili belediyede toplantı düzenlendi. İlçenin ileri gelenleriyle sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı toplantıya Belediye Başkanı Ramazan Çalık da katıldı
.

Başkan Ramazan Çalık, "Ortada bir başarı varsa bu hepimizin başarısıdır. Bu başarı taraftarından yönetimine kadar devam ediyor. Serikli denilince akla ilk gelen rekabeti, mücadeleyi seven bir kimlik ortaya çıkmış. Sezon başında 'O sene bu sene' parolası ile çıktığımız bu yolda iyi bir yerdeyiz. Sadece bir eksik yerimiz var. Takım sadece benim değil, tüm Seriklilerin. Onun için herkesin elini taşın altına koyması lazım. İyi bir takım kurmak parayla oluyor. Bunu için de 15 Ocak'ta bir gece tertip ederek, takımımıza finansal destek sağlamayı amaçladık" dedi.

Belek'teki bir otelde yemekli gece düzenleyeceklerini kaydeden Başkan Çalık, gecede ünlü sanatçı Zara'nın konser vereceğini ve gecede en az 2 bin kişilik katılım beklediklerini vurguladı. Başkan Çalık ayrıca devre arası için Belek'e gelecek olan Galatasaray, Fenerbahçe veya Beşiktaş ile bir hazırlık maçı yapmak için de çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekledi. 
Gece için basılan biletleri toplantıya katılanlara Başkan Çalık ile ilgiler dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.