Senayi Demirkol İl Başkanlığına aday mı ?

SİYASET 11.11.2015 - 12:00, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Senayi Demirkol İl Başkanlığına aday mı ?

CHP’de 3 Kasım itibariyle yeniden başlayan kongre heyecanı 19 Aralık’ta yapılacak il kongresiyle son bulacak. 5 İlçede mevcut başkanlar görevi bırakıyor. Merkez İlçe Başkanı Talimdar Üzümcü ile İl Başkanı Senayi Demirkol da yeniden adaylık konusunda henüz karar vermediklerini söyledi. 7 Haziran seçimleri sonra ülke genelinde ılımlı siyasetinden dolayı erken seçimlerde oyunu koruyan hatta 2 milletvekili de artıran CHP’de kongre süreci başladı. 1 Kasım seçimleri nedeniyle ertelen kongreler 3 Kasım itibariyle başladı. İl Başkanı Senayi Demirkol, kongre takvimini açıkladı. 25 KASIM’DA İLÇELER, 6 ARALIK’TA MERKEZ İLÇE VE 19 ARALIK’TA İL KONGRESİ YAPILACAK Kongrelere 3 Kasım itibariyle kaldıkları yerden devam ettiklerini belirten Demirkol, ‘’İlçelerimizde mahalle delege seçimlerimiz başladı ve hafta sonu bitecek. 14-15 Kasım’da da merkez ilçemiz için delege seçimini gerçekleştirecek. Mahalleleri ikiye böldük. Akabinde 25 Kasım itibariyle ilçe kongrelerimize başlıyoruz. 25 Kasım’da Şarkikaraağaç’la başlıyoruz, 26 Kasım Senirkent, 27 Kasım Gelendost, 28 Kasım Yenişarbademli, 29 Kasım Keçiborlu ve Atabey, 30 Kasım Uluborlu, 1 Aralık Aksu, 2 Aralık Eğirdir, 3 Aralık Gönen, 4 Aralık Sütçüler, 5 Aralık Yalvaç, 6 Aralık Merkez İlçe kongresiyle merkez ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız. Genel merkezle yaptığım görüşmelerde il kongresini tam net olmamakla beraber 19 Aralık Cumartesi yapmayı düşünüyoruz’’ dedi. GENEL BAŞKAN DAVET EDİLECEK   Öte yandan merkez İlçe kongresinde 367, il kongresinde de 235 delegenin oy kullanacağını ifade eden Demirkol, şöyle devam etti; ‘’İl delegeleri merkez ilçe delegeleri içinden seçiliyor. 19 Aralık’ta yapmayı planladığımız İl kongremize Genel başkanımız başta olmak üzere parti üst yöneticilerimizi davet edeceğiz. 5 İLÇEDE DEĞİŞİKLİK VAR İlçe kongrelerinde Şarkikaraağaç’ta, Senirkent’te, Uluborlu’da, Eğirdir’de, Yalvaç’ta ve Merkez İlçede değişiklik olabilir. Kimseye baskı yapmıyoruz serbest bırakıyoruz. Bu ilçelerimizde ise mevcut başkanlarımız tekrar görev almak istemedikleri için değişiklik yaşanacak. YENİDEN ADAYLIK DÜŞÜNCEM HENÜZ OLUŞMADI İl kongresinde henüz daha adaylık kararım yok. Delege seçimlerini ilçe kongrelerini bitirelim yeni oluşumları görelim ona göre kararımı vereceğim. İl kongresinde Eyüp Ersoy arkadaşımızın ismi geçiyor. Onun haricinde şu ana kadar adaylık düşünen bir arkadaşımız yok. Ama bunları konuşmak için erken. Merkez ilçede de henüz bir aday yok. Mevcut başkanımız Talimdar Üzümcü görevi bırakmak istediğini belirtiyor. Ama belli olmaz.’’

CHP’de 3 Kasım itibariyle yeniden başlayan kongre heyecanı 19 Aralık’ta yapılacak il kongresiyle son bulacak. 5 İlçede mevcut başkanlar görevi bırakıyor. Merkez İlçe Başkanı Talimdar Üzümcü ile İl Başkanı Senayi Demirkol da yeniden adaylık konusunda henüz karar vermediklerini söyledi.

7 Haziran seçimleri sonra ülke genelinde ılımlı siyasetinden dolayı erken seçimlerde oyunu koruyan hatta 2 milletvekili de artıran CHP’de kongre süreci başladı. 1 Kasım seçimleri nedeniyle ertelen kongreler 3 Kasım itibariyle başladı. İl Başkanı Senayi Demirkol, kongre takvimini açıkladı.

25 KASIM’DA İLÇELER, 6 ARALIK’TA MERKEZ İLÇE VE 19 ARALIK’TA İL KONGRESİ YAPILACAK

Kongrelere 3 Kasım itibariyle kaldıkları yerden devam ettiklerini belirten Demirkol, ‘’İlçelerimizde mahalle delege seçimlerimiz başladı ve hafta sonu bitecek. 14-15 Kasım’da da merkez ilçemiz için delege seçimini gerçekleştirecek. Mahalleleri ikiye böldük. Akabinde 25 Kasım itibariyle ilçe kongrelerimize başlıyoruz. 25 Kasım’da Şarkikaraağaç’la başlıyoruz, 26 Kasım Senirkent, 27 Kasım Gelendost, 28 Kasım Yenişarbademli, 29 Kasım Keçiborlu ve Atabey, 30 Kasım Uluborlu, 1 Aralık Aksu, 2 Aralık Eğirdir, 3 Aralık Gönen, 4 Aralık Sütçüler, 5 Aralık Yalvaç, 6 Aralık Merkez İlçe kongresiyle merkez ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız. Genel merkezle yaptığım görüşmelerde il kongresini tam net olmamakla beraber 19 Aralık Cumartesi yapmayı düşünüyoruz’’ dedi.

GENEL BAŞKAN DAVET EDİLECEK
 

Öte yandan merkez İlçe kongresinde 367, il kongresinde de 235 delegenin oy kullanacağını ifade eden Demirkol, şöyle devam etti; ‘’İl delegeleri merkez ilçe delegeleri içinden seçiliyor. 19 Aralık’ta yapmayı planladığımız İl kongremize Genel başkanımız başta olmak üzere parti üst yöneticilerimizi davet edeceğiz.

5 İLÇEDE DEĞİŞİKLİK VAR

İlçe kongrelerinde Şarkikaraağaç’ta, Senirkent’te, Uluborlu’da, Eğirdir’de, Yalvaç’ta ve Merkez İlçede değişiklik olabilir. Kimseye baskı yapmıyoruz serbest bırakıyoruz. Bu ilçelerimizde ise mevcut başkanlarımız tekrar görev almak istemedikleri için değişiklik yaşanacak.

YENİDEN ADAYLIK DÜŞÜNCEM HENÜZ OLUŞMADI

İl kongresinde henüz daha adaylık kararım yok. Delege seçimlerini ilçe kongrelerini bitirelim yeni oluşumları görelim ona göre kararımı vereceğim. İl kongresinde Eyüp Ersoy arkadaşımızın ismi geçiyor. Onun haricinde şu ana kadar adaylık düşünen bir arkadaşımız yok. Ama bunları konuşmak için erken. Merkez ilçede de henüz bir aday yok. Mevcut başkanımız Talimdar Üzümcü görevi bırakmak istediğini belirtiyor. Ama belli olmaz.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.