ŞEHİTLERİMİZ İÇİN EL ELE VERDİK

GÜNDEM 12.08.2016 - 10:04, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN EL ELE VERDİK

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN EL ELE VERDİK Isparta Gazeteciler Cemiyeti ile El Ele Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından önceki gün Valilik önüne ’15 Temmuz Demokrasi Şehitleri’ kermesi açıldı.   15 Temmuz Darbe girişimi sonrası Türkiye ve Isparta tek yürek oldu. Isparta Gazeteciler Cemiyeti ve El Ele Derneği tarafından açılan kermeste bir karış vatan toprağının dahi kimseye teslim edilemeyeceğine vurgu yapıldı. Geçtiğimiz Çarşamba günü Isparta Valisi Şehmus Günaydın, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, IGC Başkanı Şevket Karahan ve El Ele Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Canan Aydın’ın katılımıyla açılan kermeste el işleri ve diğer gıda ürünleri satışa çıkartıldı. Kermesten elde edilen gelir şehit ve gazi aileleriyle birlikte Isparta Davrazspor Kulübüne bağışlanacak.  Açılışta konuşan Vali Günaydın, emeği geçen tüm herkese teşekkür etti. El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın’da, başta basın mensupları olmak üzere katkılarından dolayı dernek üyelerine minnettar olduğunu belirtti. Başkan Aydın, konuşmasının diğer bölümünde ise birlik beraberlik vurgusu yaptı. Son olarak konuşan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ise “Gerek Demokrasi Nöbetleri gerekse iş hayatının normalleşmesi sürecinde ilimiz Sivil toplum kuruluşları olarak üzerimize düşeni yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda başta Isparta Valisi Şehmus Günaydın’dan aldığımız güç ve destekle Isparta Belediyesi kurum ve kuruluşları ile Isparta Gazeteciler Cemiyeti ve ELELE Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneğinin ortaklaşa düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kermesini açmanın gururunu yaşıyoruz. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında ( Valilik Önü Hükümet Meydanında) açılan kermese tüm halkımızı davet ediyorum. Kermesimiz 1 hafta boyunca açık kalacaktır. Ayrıca Kermesin gelirlerinin bir bölümü de Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç önderliğinde başlatılan Isparta Davrazspor’a bağışlanacaktır” dedi.

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN EL ELE VERDİK

Isparta Gazeteciler Cemiyeti ile El Ele Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından önceki gün Valilik önüne ’15 Temmuz Demokrasi Şehitleri’ kermesi açıldı.

 

15 Temmuz Darbe girişimi sonrası Türkiye ve Isparta tek yürek oldu. Isparta Gazeteciler Cemiyeti ve El Ele Derneği tarafından açılan kermeste bir karış vatan toprağının dahi kimseye teslim edilemeyeceğine vurgu yapıldı. Geçtiğimiz Çarşamba günü Isparta Valisi Şehmus Günaydın, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, IGC Başkanı Şevket Karahan ve El Ele Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Canan Aydın’ın katılımıyla açılan kermeste el işleri ve diğer gıda ürünleri satışa çıkartıldı. Kermesten elde edilen gelir şehit ve gazi aileleriyle birlikte Isparta Davrazspor Kulübüne bağışlanacak.  Açılışta konuşan Vali Günaydın, emeği geçen tüm herkese teşekkür etti. El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın’da, başta basın mensupları olmak üzere katkılarından dolayı dernek üyelerine minnettar olduğunu belirtti. Başkan Aydın, konuşmasının diğer bölümünde ise birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Son olarak konuşan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ise “Gerek Demokrasi Nöbetleri gerekse iş hayatının normalleşmesi sürecinde ilimiz Sivil toplum kuruluşları olarak üzerimize düşeni yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu kapsamda başta Isparta Valisi Şehmus Günaydın’dan aldığımız güç ve destekle Isparta Belediyesi kurum ve kuruluşları ile Isparta Gazeteciler Cemiyeti ve ELELE Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneğinin ortaklaşa düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kermesini açmanın gururunu yaşıyoruz.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında ( Valilik Önü Hükümet Meydanında) açılan kermese tüm halkımızı davet ediyorum. Kermesimiz 1 hafta boyunca açık kalacaktır. Ayrıca Kermesin gelirlerinin bir bölümü de Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç önderliğinde başlatılan Isparta Davrazspor’a bağışlanacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.