RÜYA PARK çocukların gözdesi olmaya devam ediyor

İLÇE HABERLERİ 06.06.2015 - 14:21, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

RÜYA PARK çocukların gözdesi olmaya devam ediyor

Eğirdir Belediyesi tarafından yapılan ve çalışmaların büyük bölümünün tamamlandığı RÜYA PARK’a, çocuklar ve öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. RÜYA PARK’ın son olarak konukları Naşide Halil Gelendost İlkokulu 4 c sınıfı öğrencileri oldu.  Doyasıya keyifli bir gün geçiren öğrenciler, çeşitli hayvanları yakında görüp tanıma fırsatı bulurken, ata binerek fotoğraf çekildiler.  Eğirdir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Bilal Taran, “Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’ün büyük önem verdiği Rüya Park projesi büyük oranda tamamlanmış bulunmaktadır. Çalışmalar halen daha devam ediyor. Havaların ısınması ve yılsonu olması sebebiyle çeşitli okullardan öğrencilerimiz buraya gelmektedirler ve doyasıya eğlenmektedirler. Bugünde Naşide Halil Gelendost İlkokulu öğrencileri buradalar. Çocuklar çok eğlendiler, bütün okulları, öğrencileri ve çocukları buraya bekliyoruz” dedi. Naşide Halil Gelendost İlkokulu 4c sınıfı öğretmeni Semra Horzum, “4c sınıfı olarak geldiğimi piknikte çok memnun kaldık. Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’ün organizasyonundan dolayı çok memnunuz ve çok teşekkür ediyoruz.” dedi.  Pikniğe gelip hayvanları gören ve ata binen öğrenciler, hayvanları çok sevdiklerini ve herkesin Eğirdir Rüya Park’a gitmelerini istediler.

Eğirdir Belediyesi tarafından yapılan ve çalışmaların büyük bölümünün tamamlandığı RÜYA PARK’a, çocuklar ve öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. RÜYA PARK’ın son olarak konukları Naşide Halil Gelendost İlkokulu 4 c sınıfı öğrencileri oldu. 

Doyasıya keyifli bir gün geçiren öğrenciler, çeşitli hayvanları yakında görüp tanıma fırsatı bulurken, ata binerek fotoğraf çekildiler. 

Eğirdir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Bilal Taran, “Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’ün büyük önem verdiği Rüya Park projesi büyük oranda tamamlanmış bulunmaktadır. Çalışmalar halen daha devam ediyor. Havaların ısınması ve yılsonu olması sebebiyle çeşitli okullardan öğrencilerimiz buraya gelmektedirler ve doyasıya eğlenmektedirler. Bugünde Naşide Halil Gelendost İlkokulu öğrencileri buradalar. Çocuklar çok eğlendiler, bütün okulları, öğrencileri ve çocukları buraya bekliyoruz” dedi.

Naşide Halil Gelendost İlkokulu 4c sınıfı öğretmeni Semra Horzum, “4c sınıfı olarak geldiğimi piknikte çok memnun kaldık. Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’ün organizasyonundan dolayı çok memnunuz ve çok teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Pikniğe gelip hayvanları gören ve ata binen öğrenciler, hayvanları çok sevdiklerini ve herkesin Eğirdir Rüya Park’a gitmelerini istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.