RECEP TAYYİP ERDOĞAN ISPARTA'YA GELİYOR

SİYASET 16.03.2017 - 12:46, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ISPARTA'YA GELİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım 16 Nisan Halk Oylaması için il il gezerken bir duraklarının da Isparta olduğu bilgisini daha önce paylaşmıştık.   Erdoğan ve Yıldırım'ın 24 Mart tarihinde Isparta'ya gelmesi bekleniyor. Isparta'da Şehir Hastanesi'nin açılışını yapacakları bilgisine ulaşılırken, aynı gün mitinglerini de yapmaları bekleniyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım 16 Nisan Halk Oylaması için il il gezerken bir duraklarının da Isparta olduğu bilgisini daha önce paylaşmıştık.  

Erdoğan ve Yıldırım'ın 24 Mart tarihinde Isparta'ya gelmesi bekleniyor. Isparta'da Şehir Hastanesi'nin açılışını yapacakları bilgisine ulaşılırken, aynı gün mitinglerini de yapmaları bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.