Primler gazetecilerden!..

SPOR 28.10.2016 - 17:41, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Primler gazetecilerden!..

    Ispartadavrazsporun kurulması için fitili ateşleyen ve şehrin dinamiklerini harekete geçiren Isparta basını bu kez klübe maddi destek sağlama konusunda daha önce verdiği sözü yerine getirdi.     Ispartadavrazsporun kuruluş aşamasında Vali Şehmus Günaydın ile polisevinde biraraya gelen Gazetecilerin kulübe maddi destek sözünü yerine getirmek için harekete geçtiği ve külübün hesabına para yatırdığı öğrenildi.     Ispartalı gazetecilerin maddi katkıları ile moral bulan yönetim ve futbsolcuların klübün bugünlere gelmesinde hiçbir fedekarlıktan kaçınmayan Ispartalı gazetecilere teşekkür ederek şunları söylediler.  “Şehrin her alanda başarılı olması için gece gündüz demeden çalışan ve hiçbir fedekarlıktan kaçınmayan Isparta basınının gösterdiği hassasiyete teşekkür ediyoruz. Klübün kurulmasına ve bizleri biraraya getirilmesi konusunda şehrin dinamiklerini harekete geçiren ve tetikleyen gazetecilerin maddi ve manevi fedekarlıkları diğer illerimizede örnek olacak cinsten, bu nedenle hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dediler

    Ispartadavrazsporun kurulması için fitili ateşleyen ve şehrin dinamiklerini harekete geçiren Isparta basını bu kez klübe maddi destek sağlama konusunda daha önce verdiği sözü yerine getirdi.
    Ispartadavrazsporun kuruluş aşamasında Vali Şehmus Günaydın ile polisevinde biraraya gelen Gazetecilerin kulübe maddi destek sözünü yerine getirmek için harekete geçtiği ve külübün hesabına para yatırdığı öğrenildi.
    Ispartalı gazetecilerin maddi katkıları ile moral bulan yönetim ve futbsolcuların klübün bugünlere gelmesinde hiçbir fedekarlıktan kaçınmayan Ispartalı gazetecilere teşekkür ederek şunları söylediler.  “Şehrin her alanda başarılı olması için gece gündüz demeden çalışan ve hiçbir fedekarlıktan kaçınmayan Isparta basınının gösterdiği hassasiyete teşekkür ediyoruz. Klübün kurulmasına ve bizleri biraraya getirilmesi konusunda şehrin dinamiklerini harekete geçiren ve tetikleyen gazetecilerin maddi ve manevi fedekarlıkları diğer illerimizede örnek olacak cinsten, bu nedenle hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dediler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.