Özcan Öztürk’e Parmak Isırtan Teklif

ISPARTA 02.10.2017 - 16:38, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Özcan Öztürk’e Parmak Isırtan Teklif

  Türkiye’nin en genç film yönetmeni milyon dolarlık koltuğa oturacak. Medya & Prodüksiyon şirketi olan Mymoon Films’in Yapımcısı Ispartalı Genç Yönetmen Özcan Öztürk’e uluslararası dizi teklifinin geldiği öğrenildi. Isparta’da medya yapım şirketi olan ve geçtiğimiz aylarda film yarışmalarında üst üste ilimize ödüller getiren Mymoon Films, sektöründe zirveye çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin en genç Film Yönetmeni Özcan Öztürk ve film ekibi bu sefer ulusal boyutta kamera arkasına geçecek. Çekimlerinin Nevşehir, Ürgüp, Kapadokya Bölgesinde yapılacağı bildirilen dizinin yayını da ulusal ve uluslararası televizyon kanallarında yapılacak. Büyük bütçeyle hazırlanan dizinin kamera arkası ekibini Isparta’da medya yapım şirketi Mymoon Films oluşturacak. Ortalama 120 kişilik bir ekiple yola çıkılacak olan dizi projesinde yurtdışı çekimleri de bulunacak. Romantik & Komedi türü ile ekranlarda yayınlanacak olan haftalık dizinin yönetmen koltuğunda Özcan Öztürk oturacak. İlk etapta çekim alanlarında ve ekip içerisinde ortalama bir senelik altyapı çalışması yapılacağı belirtilen dizi projesinden Isparta’dan oyuncularda değerlendirilecek. Yapılacak olan protokol anlaşması sonucu çekimlere başlanacağı bildirilen dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ise merak konusu.  

 

Türkiye’nin en genç film yönetmeni milyon dolarlık koltuğa oturacak.

Medya & Prodüksiyon şirketi olan Mymoon Films’in Yapımcısı Ispartalı Genç Yönetmen Özcan Öztürk’e uluslararası dizi teklifinin geldiği öğrenildi.

Isparta’da medya yapım şirketi olan ve geçtiğimiz aylarda film yarışmalarında üst üste ilimize ödüller getiren Mymoon Films, sektöründe zirveye çıkmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin en genç Film Yönetmeni Özcan Öztürk ve film ekibi bu sefer ulusal boyutta kamera arkasına geçecek. Çekimlerinin Nevşehir, Ürgüp, Kapadokya Bölgesinde yapılacağı bildirilen dizinin yayını da ulusal ve uluslararası televizyon kanallarında yapılacak. Büyük bütçeyle hazırlanan dizinin kamera arkası ekibini Isparta’da medya yapım şirketi Mymoon Films oluşturacak. Ortalama 120 kişilik bir ekiple yola çıkılacak olan dizi projesinde yurtdışı çekimleri de bulunacak. Romantik & Komedi türü ile ekranlarda yayınlanacak olan haftalık dizinin yönetmen koltuğunda Özcan Öztürk oturacak.

İlk etapta çekim alanlarında ve ekip içerisinde ortalama bir senelik altyapı çalışması yapılacağı belirtilen dizi projesinden Isparta’dan oyuncularda değerlendirilecek. Yapılacak olan protokol anlaşması sonucu çekimlere başlanacağı bildirilen dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ise merak konusu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.