Övey’den MHP’ye hayırlı olsun ziyareti

ISPARTA 30.08.2020 - 14:29, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Övey’den MHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma Ve Yasatma Derneği (MAYDER) Başkanı İlker Övey ve Yönetim Kurulu Üyeleri MHP İl Başkanı Hasan Basri sönmez ve Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay’ı makamlarında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.
Yeni kurulmasına rağmen yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken ve adeta Isparta’nın yükselen yıldızı haline gelen Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma Ve Yasatma Derneği (MAYDER) etkinliklerine devam ediyor. Dernek Başkanı İlker Övey ve Yönetim Kurulu üyeleri dün de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl ve Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler. Ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan İlker Övey; “Dün MAYDER yani Mahkum ve Mahkum Koruma ve Yaşatma Derneği olarak yönetim kurulu üyelerimizle birlikte MHP İl Başkanı sayın Hasan Basri Sönmez’i ve MHP Merkez İlçe Başkanı sayın Osman Gülay’ı makamlarında ziyaret ederek görevlerine yeni başlamalarından dolayı kendilerine ‘hayırlı uğurlu olsun’ dileklerinde bulunarak 12 Eylül’de yapılacak olan kongrelerinde başarılar diledik. Ziyaretimizde ayrıca, kendilerini Derneğimiz ve yaptığımız çalışmalar hakkında bilgilendirerek mahkumlarımızın ve ailelerinin sorunlarını dile getirerek MHP il ve merkez ilçe teşkilatlarından derneğimize desteklerini talep ettik” açıklamasında bulundu. Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma Ve Yasatma Derneği (MAYDER) Başkanı İlker Övey, tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını ve önümüzdeki günlerde diğer siyasi partileri de bu şekilde ziyaret edeceklerini sözlerine ekledi. (HABER MERKEZİ)
Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma Ve Yasatma Derneği (MAYDER) Başkanı İlker Övey ve Yönetim Kurulu Üyeleri MHP İl Başkanı Hasan Basri sönmez ve Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay’ı makamlarında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.

Yeni kurulmasına rağmen yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken ve adeta Isparta’nın yükselen yıldızı haline gelen Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma Ve Yasatma Derneği (MAYDER) etkinliklerine devam ediyor.

Dernek Başkanı İlker Övey ve Yönetim Kurulu üyeleri dün de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl ve Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

Ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan İlker Övey; “Dün MAYDER yani Mahkum ve Mahkum Koruma ve Yaşatma Derneği olarak yönetim kurulu üyelerimizle birlikte MHP İl Başkanı sayın Hasan Basri Sönmez’i ve MHP Merkez İlçe Başkanı sayın Osman Gülay’ı makamlarında ziyaret ederek görevlerine yeni başlamalarından dolayı kendilerine ‘hayırlı uğurlu olsun’ dileklerinde bulunarak 12 Eylül’de yapılacak olan kongrelerinde başarılar diledik.

Ziyaretimizde ayrıca, kendilerini Derneğimiz ve yaptığımız çalışmalar hakkında bilgilendirerek mahkumlarımızın ve ailelerinin sorunlarını dile getirerek MHP il ve merkez ilçe teşkilatlarından derneğimize desteklerini talep ettik” açıklamasında bulundu.

Isparta Mahkum Ve Mahkum Yakınları Koruma Ve Yasatma Derneği (MAYDER) Başkanı İlker Övey, tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını ve önümüzdeki günlerde diğer siyasi partileri de bu şekilde ziyaret edeceklerini sözlerine ekledi. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.