Muhtarlar başımızın tacı

ÖZEL HABER 19.10.2016 - 19:37, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Muhtarlar başımızın tacı

İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat , 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Muhtarlar başımızın tacı İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat , 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Bolat mesajında, "Mahallelerimizin, köylerimizin yani Isparta’nın her türlü ihtiyacını tespit edip, bütün kesimlerine, bütün renklerine hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen, bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan, gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten, toplumsal barış, eşitlik ve adalet gibi kutsal değerlere sahip çıkan muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat , 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Muhtarlar başımızın tacı

İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat , 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Bolat mesajında, "Mahallelerimizin, köylerimizin yani Isparta’nın her türlü ihtiyacını tespit edip, bütün kesimlerine, bütün renklerine hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen, bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan, gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten, toplumsal barış, eşitlik ve adalet gibi kutsal değerlere sahip çıkan muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.