MİLLİ Haltercilerimiz Avrupa’da madalya peşinde

SPOR 03.12.2016 - 08:42, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

MİLLİ Haltercilerimiz Avrupa’da madalya peşinde

Türkiye Milli Halter Takımı, İsrail’de düzenlenecek Gençler ve 23 yaş altı Avrupa Halter Şampiyonası’na katılıyor. Isparta’dan 2 milli sporcumuzda Şampiyonada ter dökecek. Gençler ve 23 yaş altı Avrupa Halter Şampiyonası 01-12 Aralık 2016 tarihleri arasında İsrail’de düzenlenecek. Milli Takım kampını tamamlayan Türkiye Genç ve 23 yaş altı Milli Halter Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda kürsüye çıkmayı hedefliyor. Mili Takım kadrosunda Isparta’dan iki milli sporcumuz yer alıyor.  Milli Sporcularımız Ali Osman Gökmen ve Oğuzhan Kızılkaya, Avrupa Halter Şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi temsil edecekler. Milli Sporcularımız, Avrupa dereceleriyle ülkemize dönmek istiyor. ispartamanset.com Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, milli sporcularımız Ali Osman Gökmen, Oğuzhan Kızılkaya ve takım arkadaşlarına Avrupa Şampiyonasında başarı dileklerini iletti.  

Türkiye Milli Halter Takımı, İsrail’de düzenlenecek Gençler ve 23 yaş altı Avrupa Halter Şampiyonası’na katılıyor. Isparta’dan 2 milli sporcumuzda Şampiyonada ter dökecek.

Gençler ve 23 yaş altı Avrupa Halter Şampiyonası 01-12 Aralık 2016 tarihleri arasında İsrail’de düzenlenecek. Milli Takım kampını tamamlayan Türkiye Genç ve 23 yaş altı Milli Halter Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda kürsüye çıkmayı hedefliyor.

Mili Takım kadrosunda Isparta’dan iki milli sporcumuz yer alıyor.  Milli Sporcularımız Ali Osman Gökmen ve Oğuzhan Kızılkaya, Avrupa Halter Şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi temsil edecekler. Milli Sporcularımız, Avrupa dereceleriyle ülkemize dönmek istiyor.

ispartamanset.com

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, milli sporcularımız Ali Osman Gökmen, Oğuzhan Kızılkaya ve takım arkadaşlarına Avrupa Şampiyonasında başarı dileklerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.