Mesut Özil, Dün Gece Attığı Golle Gündeme Damga Vurdu

SPOR 02.11.2016 - 09:44, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Mesut Özil, Dün Gece Attığı Golle Gündeme Damga Vurdu

İngiliz devi Arsenal, Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Ludogorets Razgraddeplasmanına konuk oldu. Karşılaşmaya etkili başlayan Beyaz Rusya ekibi Razgrad, 12. dakikada Cafu ve 15. dakikada Keseru'nun golleriyle Arsenal karşısında 2-0 öne geçti. 21'de Mesut Özil'in asistinde ağları sarsan Xhaka farkı 1'e indirdi. İlk yarıda son dakikalara girilirken Giroud, mücadeleye eşitliği getirdi ve ilk yarı 2-2 sona erdi. İkinci yarıya her iki takım da aynı 11'lerle başladı. İkinci yarının büyük bir bölümünde gol sesi çıkmadı. Arsenal'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, 87. dakikada rakiplerini şık hareketlerle bir bir ekarte ederek boş kaleye topu gönderdi ve takımına galibiyeti getirdi. İngiliz devi, 2-0 geriye düştüğü Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Ludogorets Razgrad'ı 3-2 mağlup ederek puanını 10'a çıkardı. A Grubu'nda lider olan Arsenal'i ikinci sırada yine 10 puanla PSG takip ediyor.

İngiliz devi Arsenal, Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Ludogorets Razgraddeplasmanına konuk oldu. Karşılaşmaya etkili başlayan Beyaz Rusya ekibi Razgrad, 12. dakikada Cafu ve 15. dakikada Keseru'nun golleriyle Arsenal karşısında 2-0 öne geçti.

21'de Mesut Özil'in asistinde ağları sarsan Xhaka farkı 1'e indirdi. İlk yarıda son dakikalara girilirken Giroud, mücadeleye eşitliği getirdi ve ilk yarı 2-2 sona erdi.

İkinci yarıya her iki takım da aynı 11'lerle başladı. İkinci yarının büyük bir bölümünde gol sesi çıkmadı.

Arsenal'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, 87. dakikada rakiplerini şık hareketlerle bir bir ekarte ederek boş kaleye topu gönderdi ve takımına galibiyeti getirdi.

İngiliz devi, 2-0 geriye düştüğü Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Ludogorets Razgrad'ı 3-2 mağlup ederek puanını 10'a çıkardı.

A Grubu'nda lider olan Arsenal'i ikinci sırada yine 10 puanla PSG takip ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.