Meslektaşlarımıza yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz

SPOR 16.10.2017 - 17:04, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Meslektaşlarımıza yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Isparta Davrazspor – Anamur Belediyespor maçında gazetecilere hakaret eden futbolcuları sert bir dille kınadı. O futbolculara Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim’ vecizesini hatırlatan Karahan: ‘Edep yahu’ dedi. Geçtiğimiz Pazar günü Isparta Davrazspor – Anamur Belediyespor maçında, Anamursporlu sözde bir futbolcu, ilimizde görevli basın mensuplarına yönelik ağza alınmayacak sözler sarf etti.  Bunun üzerine yazılı bir açıklamada bulunan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, ‘Bu hakaretleri ve küfürleri kabul etmiyoruz.  Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz diyoruz.  Tek amacı kamuoyuna haber sunmak olan gazetecileri küçük görerek, hakaret etmek kimsenin haddine değildir. Meslektaşlarımızın görüntü aldığı alanda ısınma hareketleri yapan bir futbolcu, tüm uyarılara rağmen kadraj alanından çıkmamış, üstüne üstlük hakaret etmeye başlamıştır. Saha da görevli meslektaşlarımızın 4. Hakeme uyarılarına rağmen pişkinliğini sürdüren sözde futbolcu ve ona destek olan takım arkadaşları, meslektaşlarımıza hakaretler ve küfürler etmiştir. Gazeteciler sayesinde ününe ün katan bu ve buna benzer futbolcuların kendilerine çeki düzen vermelerini diliyoruz. Isparta Davrazspor’un bugünlere gelmesinde büyük emekler harcayan meslektaşlarımıza hakaret ve küfür eden ağzı bozukları terbiyeye davet ediyoruz.  Amacı haber yaparak kamuoyunu bilgilendirmek olan meslektaşlarımızın her zaman yanındayız’ 

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Isparta Davrazspor – Anamur Belediyespor maçında gazetecilere hakaret eden futbolcuları sert bir dille kınadı. O futbolculara Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim’ vecizesini hatırlatan Karahan: ‘Edep yahu’ dedi.

Geçtiğimiz Pazar günü Isparta Davrazspor – Anamur Belediyespor maçında, Anamursporlu sözde bir futbolcu, ilimizde görevli basın mensuplarına yönelik ağza alınmayacak sözler sarf etti. 

Bunun üzerine yazılı bir açıklamada bulunan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, ‘Bu hakaretleri ve küfürleri kabul etmiyoruz.  Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz diyoruz.  Tek amacı kamuoyuna haber sunmak olan gazetecileri küçük görerek, hakaret etmek kimsenin haddine değildir. Meslektaşlarımızın görüntü aldığı alanda ısınma hareketleri yapan bir futbolcu, tüm uyarılara rağmen kadraj alanından çıkmamış, üstüne üstlük hakaret etmeye başlamıştır. Saha da görevli meslektaşlarımızın 4. Hakeme uyarılarına rağmen pişkinliğini sürdüren sözde futbolcu ve ona destek olan takım arkadaşları, meslektaşlarımıza hakaretler ve küfürler etmiştir. Gazeteciler sayesinde ününe ün katan bu ve buna benzer futbolcuların kendilerine çeki düzen vermelerini diliyoruz. Isparta Davrazspor’un bugünlere gelmesinde büyük emekler harcayan meslektaşlarımıza hakaret ve küfür eden ağzı bozukları terbiyeye davet ediyoruz.  Amacı haber yaparak kamuoyunu bilgilendirmek olan meslektaşlarımızın her zaman yanındayız’ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.