Mart ayında barida eğlenceye doyuracak

06.03.2015 - 20:49, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Mart ayında barida eğlenceye doyuracak

  Isparta'ya hizmet vermeye başladığı günden bu yana önemli kişileri ve sanatçılara ağırlayan Barida Hotels, düzenlediği etkinliklere hız kesmeden devam ediyor.   Mart ve Nisan ayında ünlü sanatçıları ağırlayacak olan Barida aşk şarkılarının usta yorumcusu ve bestecisi Hakan Altun'u ağırlayacak.   Hakan Altun 21 Mart Cumartesi günü Barida'da olacak.Hakan Altun'un yanı sıra Klarnetin duayen isimi Hüsnü şenlendiricide aynı gün konser verecek.

 

Isparta'ya hizmet vermeye başladığı günden bu yana önemli kişileri ve sanatçılara ağırlayan Barida Hotels, düzenlediği etkinliklere hız kesmeden devam ediyor.

 

Mart ve Nisan ayında ünlü sanatçıları ağırlayacak olan Barida aşk şarkılarının usta yorumcusu ve bestecisi Hakan Altun'u ağırlayacak.

 

Hakan Altun 21 Mart Cumartesi günü Barida'da olacak.Hakan Altun'un yanı sıra Klarnetin duayen isimi Hüsnü şenlendiricide aynı gün konser verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.