MAKÜ'nün yeni rektörü belli oldu

EĞİTİM 14.05.2015 - 16:42, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

MAKÜ'nün yeni rektörü belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 130'uncu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13'üncü maddeleri uyarınca, Burdur Mehmet Akif Üniversitesi (MAKÜ) Rektörlüğü için Yükseköğretim Kurulu'nun önerdiği adaylar arasından Prof. Dr. Adem Korkmaz’ı atadı. Prof. Dr. Adem Korkmaz, MAKÜ’de 20 Nisan’da yapılan seçimlerde 101 oyla sandıktan ikinci çıktı. 3 adayın yarıştığı seçim sonrası Yükseköğretim Kurulunun yaptığı mülakatlar sonrası köşke gönderilen listede ilk sırada yer alan Prof. Dr. Korkmaz için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da onay verdi. Prof. Dr. Adem Korkmaz, 2015 – 2019 dönemi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 130'uncu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13'üncü maddeleri uyarınca, Burdur Mehmet Akif Üniversitesi (MAKÜ) Rektörlüğü için Yükseköğretim Kurulu'nun önerdiği adaylar arasından Prof. Dr. Adem Korkmaz’ı atadı.

Prof. Dr. Adem Korkmaz, MAKÜ’de 20 Nisan’da yapılan seçimlerde 101 oyla sandıktan ikinci çıktı.

3 adayın yarıştığı seçim sonrası Yükseköğretim Kurulunun yaptığı mülakatlar sonrası köşke gönderilen listede ilk sırada yer alan Prof. Dr. Korkmaz için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da onay verdi. Prof. Dr. Adem Korkmaz, 2015 – 2019 dönemi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü olarak atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.