LİDERLİĞE KİLİTLENDİK

SPOR 12.11.2016 - 08:47, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

LİDERLİĞE KİLİTLENDİK

Lideri kendi evinde konuk edecek olan Ispartadavrazspor bu maçın hazırlıklarına son sürat devam ediyor.     Her iki takım içinde büyük önem arzeden mücadelede temsilcimiz Ispartadavrazspor, maçı kazanarak liderlik koltuğuna oturacak. Takımda sakat ve cezalı oyuncuların kadroya girmesi ile tam kadro sahada mücadele edeceklerini belirten teknik direktör Hasan Basri Kara, zorlu Hisarbelediyespor maçı öncesinde şunları söyledi “Her zaman söylediğim gibi lig uzun bir maraton ve bu maratonda zaman zaman aksaklıklar olacaktır, bizde en az hasarla sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Takımda sakat ve cezalı oyuncularımız var, malumunuz bizim ligimizde maçlar kıran kırana geçiyor. Bu nedenle sakatlıklar ve kartlar en büyük sorunumuz, her hafta bir sakatlık ve cezalı duruma düşen oyuncumuz olabiliyor, İnşallah başta Çağrı olmak üzere diğer sakatlarımızın iyileşmesi ile önümüzdeki haftalarda tam kadro sahada olacağız. kepezbelediyespor maçını geride bıraktık ve şimdi önümüzde zorlu bir hafta var. İnşallah yine o taraftarlarımızın coşkulu desteği ve tezahuratları, oyuncularımın kararlılığı ve azmi ile bu maçıda kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Lideri kendi evinde konuk edecek olan Ispartadavrazspor bu maçın hazırlıklarına son sürat devam ediyor.     Her iki takım içinde büyük önem arzeden mücadelede temsilcimiz Ispartadavrazspor, maçı kazanarak liderlik koltuğuna oturacak. Takımda sakat ve cezalı oyuncuların kadroya girmesi ile tam kadro sahada mücadele edeceklerini belirten teknik direktör Hasan Basri Kara, zorlu Hisarbelediyespor maçı öncesinde şunları söyledi “Her zaman söylediğim gibi lig uzun bir maraton ve bu maratonda zaman zaman aksaklıklar olacaktır, bizde en az hasarla sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz.

Takımda sakat ve cezalı oyuncularımız var, malumunuz bizim ligimizde maçlar kıran kırana geçiyor. Bu nedenle sakatlıklar ve kartlar en büyük sorunumuz, her hafta bir sakatlık ve cezalı duruma düşen oyuncumuz olabiliyor, İnşallah başta Çağrı olmak üzere diğer sakatlarımızın iyileşmesi ile önümüzdeki haftalarda tam kadro sahada olacağız. kepezbelediyespor maçını geride bıraktık ve şimdi önümüzde zorlu bir hafta var. İnşallah yine o taraftarlarımızın coşkulu desteği ve tezahuratları, oyuncularımın kararlılığı ve azmi ile bu maçıda kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.