KALLEŞ TERÖR!..

GÜNDEM 13.08.2016 - 10:44, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

KALLEŞ TERÖR!..

KALLEŞ TERÖR Bölücü terör örgütü PKK’nın hain saldırılarında şehit düşen uzman erbaş Ahmet Hilmi Yiğit ve Jandarma Uzman Çavuş Yunus Emre’nin şahadet haberi Ispartalıları yasa boğdu. Konu ile ilgili İrez, ‘Ülkenin bütünlüğü için hiçbir zaman askerimiz ve polisimiz şehit olmaktan kaçmamış, kaçmayacaktır’ ifadelerini kullandı. Şırnak'ın Beytüşşebap ile Uludere ilçeleri arasındaki Habur-2 Köprüsü ile Andaç Köyü yakınlarında üs bölgelerine asker taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin önceden yola tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu, uzman erbaş 24 yaşındaki Ahmet Hilmi Yiğit ve Eruh'a bağlı Akmeşe Köyü kırsal kesiminde bir süre önce başlatılan operasyon kapsamında, PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlanmış, teröristlerin açtığı ilk ateşle Jandarma Uzman Çavuş Yunus Emre şehit olmuştu. 4 günde 2 şehit haberinin düşmesi Ispartalıların yüreklerini dağladı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Musa İrez “1 ay içerisinde 4 şehit verdik. Ülkemiz stratejik olarak çok büyük bir konumda. Türkiye’nin bölünmesi için elinden gelen gayreti gösteren örgütlere karşı savaşıyoruz. Bu uğurda çokça şehit verdik ama hiçbir zaman askerimiz ve polisimiz şehit olmaktan kaçmamıştır. Başka milletler gibi savaştan kaçarak başka ülkelere sığınmadık. Son 4 günde gelen 2 şehit haberi canımızı çok yaktı. Yıllardır bu ülke, terör belasından kurtarılamadı. Her geçen gün gelen şehit haberleri ülkemizin ne kadar zor bir durumda olduğunun kanıtıdır” dedi. ‘TSK BÜTÜN OLARAK HAİN DEĞİLDİR’ 15 Temmuz gecesi yaşanan askeri kalkışmada, TSK’nın bütünü ile hain olarak lanse edilmemesi gerektiğini belirten İrez “TSK’yı bir bütün olarak vatan haini olarak değerlendirmek yanlış olur. İçerisinde elbet bazı dış güçlere hizmet edenler olabilir. Kurunun yanında yaşı yakmadan bu hainlerin sonunu getirmemiz gerekmektedir. TSK bu milletin göz bebeğidir. Herhangi bir savaşta ilk olarak askerlerimiz koruyacaktır bizleri. TSK’dan ve diğer bütün kamu kurumlarından sapla samanı ayırmak gerekmektedir. Bundan sonraki zamanlarda biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. 15 Temmuz gecesi Türk halkı dışarıya çıkarak herhangi bir olumsuzluğa ya da darbe girişime engel oldular. Türk milleti kucaklayıcıdır ama her kucak açtığımız sırtımızdan vurdu” şeklinde konuştu

KALLEŞ TERÖR

Bölücü terör örgütü PKK’nın hain saldırılarında şehit düşen uzman erbaş Ahmet Hilmi Yiğit ve Jandarma Uzman Çavuş Yunus Emre’nin şahadet haberi Ispartalıları yasa boğdu. Konu ile ilgili İrez, ‘Ülkenin bütünlüğü için hiçbir zaman askerimiz ve polisimiz şehit olmaktan kaçmamış, kaçmayacaktır’ ifadelerini kullandı.

Şırnak'ın Beytüşşebap ile Uludere ilçeleri arasındaki Habur-2 Köprüsü ile Andaç Köyü yakınlarında üs bölgelerine asker taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin önceden yola tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu, uzman erbaş 24 yaşındaki Ahmet Hilmi Yiğit ve Eruh'a bağlı Akmeşe Köyü kırsal kesiminde bir süre önce başlatılan operasyon kapsamında, PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlanmış, teröristlerin açtığı ilk ateşle Jandarma Uzman Çavuş Yunus Emre şehit olmuştu. 4 günde 2 şehit haberinin düşmesi Ispartalıların yüreklerini dağladı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Musa İrez “1 ay içerisinde 4 şehit verdik. Ülkemiz stratejik olarak çok büyük bir konumda. Türkiye’nin bölünmesi için elinden gelen gayreti gösteren örgütlere karşı savaşıyoruz. Bu uğurda çokça şehit verdik ama hiçbir zaman askerimiz ve polisimiz şehit olmaktan kaçmamıştır. Başka milletler gibi savaştan kaçarak başka ülkelere sığınmadık. Son 4 günde gelen 2 şehit haberi canımızı çok yaktı. Yıllardır bu ülke, terör belasından kurtarılamadı. Her geçen gün gelen şehit haberleri ülkemizin ne kadar zor bir durumda olduğunun kanıtıdır” dedi.

‘TSK BÜTÜN OLARAK HAİN DEĞİLDİR’

15 Temmuz gecesi yaşanan askeri kalkışmada, TSK’nın bütünü ile hain olarak lanse edilmemesi gerektiğini belirten İrez “TSK’yı bir bütün olarak vatan haini olarak değerlendirmek yanlış olur. İçerisinde elbet bazı dış güçlere hizmet edenler olabilir. Kurunun yanında yaşı yakmadan bu hainlerin sonunu getirmemiz gerekmektedir. TSK bu milletin göz bebeğidir. Herhangi bir savaşta ilk olarak askerlerimiz koruyacaktır bizleri. TSK’dan ve diğer bütün kamu kurumlarından sapla samanı ayırmak gerekmektedir. Bundan sonraki zamanlarda biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. 15 Temmuz gecesi Türk halkı dışarıya çıkarak herhangi bir olumsuzluğa ya da darbe girişime engel oldular. Türk milleti kucaklayıcıdır ama her kucak açtığımız sırtımızdan vurdu” şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.