İŞTE KAZA ANI

ISPARTA 09.03.2017 - 17:33, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

İŞTE KAZA ANI

Süleyman Demirel Üniversitesinde İki kampüsü birbirine bağlayan üst geçitte seyir halindeki otomobilin çarptığı ve SDÜ personeli Veli Bakır’ın hayatını kaybettiği o görüntüler… İki kampüsü birbirine bağlayan üst geçitte elim bir kaza gerçekleşti. Üst geçitte seyir halinde olan bir otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yaya olarak yürüyen üniversite çalışanı Veli Bakır'a çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle Bakır üst geçitten ana yola düştü ve yoldan geçen bir başka otomobilin altında kalarak feci şekilde can verdi. Öte yandan Veli Bakır'a çarpan otomobilde korkulukları kırarak aşağıya düştü. Feci kaza anını kameralar anbean kaydetti. İŞTE KAZA ANI  

Süleyman Demirel Üniversitesinde İki kampüsü birbirine bağlayan üst geçitte seyir halindeki otomobilin çarptığı ve SDÜ personeli Veli Bakır’ın hayatını kaybettiği o görüntüler…

İki kampüsü birbirine bağlayan üst geçitte elim bir kaza gerçekleşti. Üst geçitte seyir halinde olan bir otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yaya olarak yürüyen üniversite çalışanı Veli Bakır'a çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle Bakır üst geçitten ana yola düştü ve yoldan geçen bir başka otomobilin altında kalarak feci şekilde can verdi. Öte yandan Veli Bakır'a çarpan otomobilde korkulukları kırarak aşağıya düştü. Feci kaza anını kameralar anbean kaydetti.

İŞTE KAZA ANI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.