İrfan Bakır tasfiye edilecek, yerine Mustafa Ceyhan gelecek

SİYASET 30.07.2015 - 13:22, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

İrfan Bakır tasfiye edilecek, yerine Mustafa Ceyhan gelecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı bir televizyon proğramında olası bir erken seçimde CHP'nin kadrolarında değişiklik olacağını söyleyerek, bazı İllerde tek tek isim vererek bu isimlerin tasfiye edileceğini ve yerine başka isimlerin aday gösterileceğini söyleyerek gündem yaratacak iddialarda bulundu. Gökçek Isparta'da İrfan Bakır'ın tasfiye edilip, yerine 3. sıra adayı Mustafa Ceyhan'ın aday gösterileceğini söylemesi kafaları karıştırdı. Melih Gökçek, olası bir erken seçimde CHP'nin ön seçim metodunu terk ederek milletvekili adayları listesinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılacağını iddia etti. İşte O proğramın tamamı;

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı bir televizyon proğramında olası bir erken seçimde CHP'nin kadrolarında değişiklik olacağını söyleyerek, bazı İllerde tek tek isim vererek bu isimlerin tasfiye edileceğini ve yerine başka isimlerin aday gösterileceğini söyleyerek gündem yaratacak iddialarda bulundu. Gökçek Isparta'da İrfan Bakır'ın tasfiye edilip, yerine 3. sıra adayı Mustafa Ceyhan'ın aday gösterileceğini söylemesi kafaları karıştırdı.


Melih Gökçek, olası bir erken seçimde CHP'nin ön seçim metodunu terk ederek milletvekili adayları listesinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılacağını iddia etti.


İşte O proğramın tamamı;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.