İRFAN BAKIR BUNU DA YAPTI

SİYASET 04.04.2017 - 09:22, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

İRFAN BAKIR BUNU DA YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İrfan Bakır, referanduma az bir süre kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İl merkezinde, ilçe ve köylerde "Hayır" kampanyalarına katılan Milletvekili Bakır, referandumda neden "Hayır" verilmesini anlatıyor. Referandum çalışmaları sırasında ise ortaya renkli görüntüler çıkıyor. Milletvekili Bakır inşatta çalışan işçileri ziyaret ederek "Hayır" oyu istedi. İnşaat alanına kurulan merdivene çıkarak işçilere selam veren Milletvekili Bakır'ın fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlandı. Bakır “Emekçi kardeşlerimizin dertlerini dinledik. Vatandaşımızın gündeminde referandum yok. Ülkemizin biran önce içinde bulunduğu atmosferden çıkıp normalleşmesi hemşehrilerimizin öncelikli talebi” diyerek işte bu fotoğrafları paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İrfan Bakır, referanduma az bir süre kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İl merkezinde, ilçe ve köylerde "Hayır" kampanyalarına katılan Milletvekili Bakır, referandumda neden "Hayır" verilmesini anlatıyor. Referandum çalışmaları sırasında ise ortaya renkli görüntüler çıkıyor.

Milletvekili Bakır inşatta çalışan işçileri ziyaret ederek "Hayır" oyu istedi. İnşaat alanına kurulan merdivene çıkarak işçilere selam veren Milletvekili Bakır'ın fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlandı. Bakır “Emekçi kardeşlerimizin dertlerini dinledik. Vatandaşımızın gündeminde referandum yok. Ülkemizin biran önce içinde bulunduğu atmosferden çıkıp normalleşmesi hemşehrilerimizin öncelikli talebi” diyerek işte bu fotoğrafları paylaştı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.