İnceçam: ‘Isparta’yı kucaklamaya geldim

ÖZEL HABER 18.11.2016 - 09:06, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

İnceçam: ‘Isparta’yı kucaklamaya geldim

Türkiye İşçi Emeklileri Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal ve yönetimi, SGK İl Müdürü Hüseyin İnceçam’ı ziyaret etti.
Yeniden yapılandırma çalışması kapsamında, İzmir Kemal Paşa Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürüyken Isparta’ya atanan Hüseyin İnceçam’ı ziyaret eden Türkiye İşçi Emeklileri Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal, SGK ile yıllardır işbirliği içerisinde çalıştıklarını kaydederek, “İkili çalışmaların sonucunda Isparta’da daha güzel bir çalışma ortamı yaratmış oluruz” ifadelerine yer verdi. Ersal  “Ziyarette konuşan Başkan Ersal, Emeklilerin sorunlarını zaman zaman size iletirsek bu konularda yardımcı olabilirsiniz. İkili çalışmaların sonucunda Isparta’da daha güzel bir çalışma ortamı yaratmış oluruz. SGK ile yıllardır işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Yapılanlar da yapılamayanlar da var. Mesela önceden emekli olan birisinin maaşının bağlanması 6 ay ya da bir seneyi buluyordu. Şimdi zamana göre 3-4 günlük bir süreye düşürüldü. Bizim tek isteğimiz, emeklilerimizin buraya geldiği zaman ya da emekli olacak arkadaşlarımızın memurlar tarafından güler yüzle karşılanmaları ve işlemlerinin hemen halledilmesini talep etmekteyiz. Bahsettiğimiz kesim yaşlı insanlarda oluşuyor. Bu nedenle SGK İl Müdürü olarak sorunları yerinde ve zamanında çözebileceğinize inanıyoruz.  SGK’nın önceki yıllarda vatandaşlara soğuk davrandığını belirten SGK İl Müdürü Hüseyin İnceçam, “1 senede emeklilik maaşlarının bağlandığı zamanları hatırlıyorum. Bazı işlemlerinin hiçbir zaman çözülemediğini gördük. Bu olayların yaşanmaması için her şeyin en kısa süre içerisinde, tatlı dilde bir sistem ile hizmet vermeyi düşünüyoruz. Buna göre de hizmet anlayışımızı düzenlemeye çalışacağız. Bizim sizlerle çalışmamız, vatandaşları daha da mutlu edecektir. Diğer STK’lar ile birlikte bu kurumda bir sorun kalmayacak şekilde çalışacağız” dedi. Konuşmasına şu şekilde devam eden İnceçam “Isparta’yı kucaklamaya geldik. Burada 10 gündür bulunuyorum. Bu kadar kısa bir süre içerisinde yapılacak değişiklikler gördük. Özellikle gelen vatandaş açısından bir banka gibi numara sırası alarak orada görüşebileceği bir muhatap bulup, orada sorunlarını anlatması yani en kısa sürede işlemlerinin çözülebilmesi için bir sistem düşünüyoruz. Kimin nereye gideceği, kaç kişiye hizmet verileceği belli değil. Bunları incelemesini yaptık. En kısa sürede birebir vatandaşlar ile kucaklaşacağımız ön banko sistemi oluşturacağız. Vatandaşımızı orada kucaklayacağız. Yaşlılarımıza hizmet vereceğiz, çay içireceğiz. Ellerinde teslim etmesi gereken evraklar olursa buradaki çalışanlarımız halledecek o işlemleri. Vatandaşın en kısa sürede işlemlerini halledip göndermeyi düşünüyoruz. Yaptığımız değişiklikleri onlarda görecekler” ifadelerini kullandı. 
Türkiye İşçi Emeklileri Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal ve yönetimi, SGK İl Müdürü Hüseyin İnceçam’ı ziyaret etti.

Yeniden yapılandırma çalışması kapsamında, İzmir Kemal Paşa Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürüyken Isparta’ya atanan Hüseyin İnceçam’ı ziyaret eden Türkiye İşçi Emeklileri Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal, SGK ile yıllardır işbirliği içerisinde çalıştıklarını kaydederek, “İkili çalışmaların sonucunda Isparta’da daha güzel bir çalışma ortamı yaratmış oluruz” ifadelerine yer verdi. Ersal  “Ziyarette konuşan Başkan Ersal, Emeklilerin sorunlarını zaman zaman size iletirsek bu konularda yardımcı olabilirsiniz. İkili çalışmaların sonucunda Isparta’da daha güzel bir çalışma ortamı yaratmış oluruz. SGK ile yıllardır işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Yapılanlar da yapılamayanlar da var. Mesela önceden emekli olan birisinin maaşının bağlanması 6 ay ya da bir seneyi buluyordu. Şimdi zamana göre 3-4 günlük bir süreye düşürüldü. Bizim tek isteğimiz, emeklilerimizin buraya geldiği zaman ya da emekli olacak arkadaşlarımızın memurlar tarafından güler yüzle karşılanmaları ve işlemlerinin hemen halledilmesini talep etmekteyiz. Bahsettiğimiz kesim yaşlı insanlarda oluşuyor. Bu nedenle SGK İl Müdürü olarak sorunları yerinde ve zamanında çözebileceğinize inanıyoruz. 
SGK’nın önceki yıllarda vatandaşlara soğuk davrandığını belirten SGK İl Müdürü Hüseyin İnceçam, “1 senede emeklilik maaşlarının bağlandığı zamanları hatırlıyorum. Bazı işlemlerinin hiçbir zaman çözülemediğini gördük. Bu olayların yaşanmaması için her şeyin en kısa süre içerisinde, tatlı dilde bir sistem ile hizmet vermeyi düşünüyoruz. Buna göre de hizmet anlayışımızı düzenlemeye çalışacağız. Bizim sizlerle çalışmamız, vatandaşları daha da mutlu edecektir. Diğer STK’lar ile birlikte bu kurumda bir sorun kalmayacak şekilde çalışacağız” dedi. Konuşmasına şu şekilde devam eden İnceçam “Isparta’yı kucaklamaya geldik. Burada 10 gündür bulunuyorum. Bu kadar kısa bir süre içerisinde yapılacak değişiklikler gördük. Özellikle gelen vatandaş açısından bir banka gibi numara sırası alarak orada görüşebileceği bir muhatap bulup, orada sorunlarını anlatması yani en kısa sürede işlemlerinin çözülebilmesi için bir sistem düşünüyoruz. Kimin nereye gideceği, kaç kişiye hizmet verileceği belli değil. Bunları incelemesini yaptık. En kısa sürede birebir vatandaşlar ile kucaklaşacağımız ön banko sistemi oluşturacağız. Vatandaşımızı orada kucaklayacağız. Yaşlılarımıza hizmet vereceğiz, çay içireceğiz. Ellerinde teslim etmesi gereken evraklar olursa buradaki çalışanlarımız halledecek o işlemleri. Vatandaşın en kısa sürede işlemlerini halledip göndermeyi düşünüyoruz. Yaptığımız değişiklikleri onlarda görecekler” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.