İlk Hafta Grupta Sadece O Maç Akşam Oynanacak

ISPARTA 14.09.2020 - 15:51, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

İlk Hafta Grupta Sadece O Maç Akşam Oynanacak

Bu hafta sonu başlayacak olan Misli.com 3. Lig 3. Grupta oynanacak olan 8 ilk hafta maçının başlama saatleri belli oldu. TFF, gruptaki 7 maçın başlama saatini gündüz yaparken, Stadyumu ışıklandırılmış olan Ispartaspor’un maçını ise saat 19.00 olarak belirledi. Buna göre Ispartaspor – Karşıyaka maçı; 20 Eylül 2020 Pazar günü saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak.
…VE YENİ SEZON İÇİN SON HAFTAYA GİRDİK 3. Ligde yeni sezonun başlamasına sadece 6 gün kaldı. Eski adıyla TFF 3. Lig, yeni adıyla Misli.com 3. Ligde yeni sezon bu hafta sonu yani 19 – 20 Eylül 2020 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. İlimizi bu sezon profesyonel ligde temsil edecek olan Ispartaspor ise 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek. SAHASI IŞIKLANDIRILMIŞ TAKIMLARIN MAÇLARI AKŞAM OYNANACAK Türkiye Futbol Federasyonu da, 3. Liglerde bu hafta başlayacak sezonun ilk hafta ve hatta ilk üç haftasının maç saatlerini belirledi. Federasyonun belirleme programına bakıldığında sahası ışıklandırılma sistemi olan takımların maçlarının başlama saatlerini akşam yani saat 19.00 olarak belirlediği dikkat çekiyor. Dolayısıyla, bizim grubumuzda başta Ispartaspor olmak üzere İçel İdmanyurduspor ve Karşıyaka gibi takımların maçları akşam oynanacak. Dolayısıyla ilk hafta Ispartaspor ile Karşıyaka karşı karşıya geldiği için maç akşam saat 19.00’da oynanacak. İlk haftanın diğer tüm maçları ise gündüz oynanacak. İŞTE 1. HAFTA MAÇLARI VE BAŞLAMA SAATLERİ: Altındağ Spor – Şile Yıldızspor: Saat: 15.30 Osmaniyespor F.K. – İçel İ. Yurdu: Saat: 15.00 Erbaaspor – Batman Petrol Spor A.Ş: Saat: 15.00 Esenler Erokspor – Somaspor: Saat: 16.00 Gölcükspor – Çarşambaspor: Saat: 16.00 Elazığ Karakoçan F.K. – Arhavispor: Saat 15.00 Yalovaspor – Çatalcaspor: Saat: 16.00 Ispartaspor – Karşıyaka: Saat: 19.00 ISPARTASPOR’UN 3. HAFTA MAÇI DA AKŞAM OYNANACAK Türkiye Futbol federasyonunun ilk üç hafta maç programına göre; Ispartaspor’un ikinci hafta deplasmanda oynayacağı Batman Petrolspor maçının başlama saati 15.00 olarak belirlenirken, 3. Hafta kendi sahasında oynayacağı İçel İdmanyurduspor maçı da saat 19.00’da oynanacak. (HABER MEREKZİ)
Bu hafta sonu başlayacak olan Misli.com 3. Lig 3. Grupta oynanacak olan 8 ilk hafta maçının başlama saatleri belli oldu. TFF, gruptaki 7 maçın başlama saatini gündüz yaparken, Stadyumu ışıklandırılmış olan Ispartaspor’un maçını ise saat 19.00 olarak belirledi. Buna göre Ispartaspor – Karşıyaka maçı; 20 Eylül 2020 Pazar günü saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak.

…VE YENİ SEZON İÇİN SON HAFTAYA GİRDİK

3. Ligde yeni sezonun başlamasına sadece 6 gün kaldı. Eski adıyla TFF 3. Lig, yeni adıyla Misli.com 3. Ligde yeni sezon bu hafta sonu yani 19 – 20 Eylül 2020 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. İlimizi bu sezon profesyonel ligde temsil edecek olan Ispartaspor ise 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek.

SAHASI IŞIKLANDIRILMIŞ TAKIMLARIN MAÇLARI AKŞAM OYNANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu da, 3. Liglerde bu hafta başlayacak sezonun ilk hafta ve hatta ilk üç haftasının maç saatlerini belirledi. Federasyonun belirleme programına bakıldığında sahası ışıklandırılma sistemi olan takımların maçlarının başlama saatlerini akşam yani saat 19.00 olarak belirlediği dikkat çekiyor. Dolayısıyla, bizim grubumuzda başta Ispartaspor olmak üzere İçel İdmanyurduspor ve Karşıyaka gibi takımların maçları akşam oynanacak. Dolayısıyla ilk hafta Ispartaspor ile Karşıyaka karşı karşıya geldiği için maç akşam saat 19.00’da oynanacak. İlk haftanın diğer tüm maçları ise gündüz oynanacak.

İŞTE 1. HAFTA MAÇLARI VE BAŞLAMA SAATLERİ:

Altındağ Spor – Şile Yıldızspor: Saat: 15.30

Osmaniyespor F.K. – İçel İ. Yurdu: Saat: 15.00

Erbaaspor – Batman Petrol Spor A.Ş: Saat: 15.00

Esenler Erokspor – Somaspor: Saat: 16.00

Gölcükspor – Çarşambaspor: Saat: 16.00

Elazığ Karakoçan F.K. – Arhavispor: Saat 15.00

Yalovaspor – Çatalcaspor: Saat: 16.00

Ispartaspor – Karşıyaka: Saat: 19.00

ISPARTASPOR’UN 3. HAFTA MAÇI DA

AKŞAM OYNANACAK

Türkiye Futbol federasyonunun ilk üç hafta maç programına göre; Ispartaspor’un ikinci hafta deplasmanda oynayacağı Batman Petrolspor maçının başlama saati 15.00 olarak belirlenirken, 3. Hafta kendi sahasında oynayacağı İçel İdmanyurduspor maçı da saat 19.00’da oynanacak. (HABER MEREKZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.