İHALE İLANI

RESMİ İLAN 12.10.2018 - 14:35, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

İHALE İLANI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar İli Dinar, ihsaniye, Merkez ve Şuhut İlçeleri, Isparta İli Gönen ve Keçiborlu İlçeleri, Burdur İli Bucak, Çeltikçi ve Merkez İlçeleri ile Antalya İli Döşemealtı İlçelerinden geçen bir güzergâh üzerinde “(Ankara-İzmir) Ayrımı Afyonkarahisar-Antalya Otoyolu ve Malzeme Ocakları Projesi” nin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen yer, tarih ve saatte faaliyetle ilgili olarak halkı bilgilendirmek, halkın görüş ve önerilerini almak amacıyla “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.   Halkımıza saygı ile duyurulur.   Toplantı Yeri                      : Keçiborlu Belediyesi Sinema ve Kültür Salonu   Toplantı Yerinin Adresi : Tuzla Mahallesi, Genç Osman Sokak No:3                                                                                                    Keçiborlu/lsparta Toplantı Tarihi                                  : 24 Ekim 2018 Toplantı Saati                                    : 11:00     Proje Sahibi                                       : T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı                                                                       Karayolları Genel Müdürlüğü         Tel                                                         : (0 312)449 90   00 Faks                                                      : (0 312)449 71   55     ÇED Raporunu Hazırlayan            : DOKAY-ÇED Çevre                                       Kuruluş                                               Mühendisliği Ltd. Şti.                                                Tel                                                         : (0 312)475 71   31 Faks                                                      : (0 312)475 71   30             V:N: 976 / 10.10.2018

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar İli Dinar, ihsaniye, Merkez ve Şuhut İlçeleri, Isparta İli Gönen ve Keçiborlu İlçeleri, Burdur İli Bucak, Çeltikçi ve Merkez İlçeleri ile Antalya İli Döşemealtı İlçelerinden geçen bir güzergâh üzerinde “(Ankara-İzmir) Ayrımı Afyonkarahisar-Antalya Otoyolu ve Malzeme Ocakları Projesi” nin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen yer, tarih ve saatte faaliyetle ilgili olarak halkı bilgilendirmek, halkın görüş ve önerilerini almak amacıyla “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.

 

Halkımıza saygı ile duyurulur.

 

Toplantı Yeri                      : Keçiborlu Belediyesi Sinema ve Kültür Salonu

 

Toplantı Yerinin Adresi : Tuzla Mahallesi, Genç Osman Sokak No:3

                                                                                                   Keçiborlu/lsparta

Toplantı Tarihi                                  : 24 Ekim 2018

Toplantı Saati                                    : 11:00

 

 

Proje Sahibi                                       : T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı                                                                       Karayolları Genel Müdürlüğü        

Tel                                                         : (0 312)449 90   00

Faks                                                      : (0 312)449 71   55

 

 

ÇED Raporunu Hazırlayan            : DOKAY-ÇED Çevre                                       Kuruluş                                               Mühendisliği Ltd. Şti.

                                              

Tel                                                         : (0 312)475 71   31

Faks                                                      : (0 312)475 71   30          

 

V:N: 976 / 10.10.2018

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.