Hemşehrimiz Doğaç’a ziyaret

ISPARTA 21.02.2018 - 16:44, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Hemşehrimiz Doğaç’a ziyaret

İstanbul Beşiktaş ilçesi belediye başkanı Murat Haznedar’ın, geçen ayın ilk haftasında, İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılması üzerine, Belediye Meclisince, bu makam için, 6 aday arasında yapılan başkanlık seçimini, 1. Başkan Vekili hemşerimiz Tahir Doğaç, çok açık bir fark ile kazanmıştı. Bu başarı üzerine, hemşerilerinin iyi dilek ve desteklerini iletmek üzere; yazarımız A. Zafer Arısoy ile birlikte, bir önceki Isparta Gönül Birliği Başkanı Ali Faik Aşçı, Yalvaçlılar Dernek Başkanı Ali Mahir Kadayıfçı ve Abdülkadir Aydınlı’dan oluşan bir heyet, 21 Şubat 2018 Çarşamba günü, kendilerini, makamında ziyaret ettiler. Başkan Doğaç, tanışma faslından sonra, hemşerilerinin kendisini ziyaret etmesinden son derece memnun olduğunu ifade etti. Hemşerileri geleceği için, gün içindeki pek çok faaliyetini erteleyen başkan, bir buçuk saate yakın bir süre, misafirlerine çok yakın ilgi ve özel bir ihtimam gösterdi. Yalvaç ile ilgili tanıdıklar, akrabalar, nostaljik anılar, İstanbul’a yerleşik hemşeriler ve derneklerle ilgili sohbet konularının yanı sıra, ülkemizin genel gündemi ve siyasetin geleceğine dair hususlar üzerine karşılıklı fikir teatisinde bulunuldu. Görüşmenin sonuna doğru, Başkan Doğaç’a; kendisini ziyaret etmek isteyip de bugün programı uymadığı için gelemeyen hemşerilerin isim isim selamları iletildi. Bunun üzerine başkan; karşı selamları yanı sıra, onlarla da en kısa zamanda buluşmak, tanışmak ve makamında kendilerini ağırlamak istediğini ifade etti. Sonuç olarak Başkan; tertemiz ve lekesiz geçmişi, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlılığı ve hizmet odaklı siyaset tarzı yanı sıra; son derece doğal, samimi, sade, candan, alçakgönüllü, olgun ve ölgün kişilik halleri ile tüm Beşiktaş halkında olduğu gibi, kendisini ziyaret eden hemşerilerinin de gönlünde taht kurdu. Manşet Gazetesi olarak bizler de kendisi ile gurur duyduğumuzu ve desteklerimizi bildiriyoruz ve başarı dileklerimizi sunuyoruz.  

İstanbul Beşiktaş ilçesi belediye başkanı Murat Haznedar’ın, geçen ayın ilk haftasında, İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılması üzerine, Belediye Meclisince, bu makam için, 6 aday arasında yapılan başkanlık seçimini, 1. Başkan Vekili hemşerimiz Tahir Doğaç, çok açık bir fark ile kazanmıştı.

Bu başarı üzerine, hemşerilerinin iyi dilek ve desteklerini iletmek üzere; yazarımız A. Zafer Arısoy ile birlikte, bir önceki Isparta Gönül Birliği Başkanı Ali Faik Aşçı, Yalvaçlılar Dernek Başkanı Ali Mahir Kadayıfçı ve Abdülkadir Aydınlı’dan oluşan bir heyet, 21 Şubat 2018 Çarşamba günü, kendilerini, makamında ziyaret ettiler.

Başkan Doğaç, tanışma faslından sonra, hemşerilerinin kendisini ziyaret etmesinden son derece memnun olduğunu ifade etti. Hemşerileri geleceği için, gün içindeki pek çok faaliyetini erteleyen başkan, bir buçuk saate yakın bir süre, misafirlerine çok yakın ilgi ve özel bir ihtimam gösterdi. Yalvaç ile ilgili tanıdıklar, akrabalar, nostaljik anılar, İstanbul’a yerleşik hemşeriler ve derneklerle ilgili sohbet konularının yanı sıra, ülkemizin genel gündemi ve siyasetin geleceğine dair hususlar üzerine karşılıklı fikir teatisinde bulunuldu.

Görüşmenin sonuna doğru, Başkan Doğaç’a; kendisini ziyaret etmek isteyip de bugün programı uymadığı için gelemeyen hemşerilerin isim isim selamları iletildi. Bunun üzerine başkan; karşı selamları yanı sıra, onlarla da en kısa zamanda buluşmak, tanışmak ve makamında kendilerini ağırlamak istediğini ifade etti.

Sonuç olarak Başkan; tertemiz ve lekesiz geçmişi, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlılığı ve hizmet odaklı siyaset tarzı yanı sıra; son derece doğal, samimi, sade, candan, alçakgönüllü, olgun ve ölgün kişilik halleri ile tüm Beşiktaş halkında olduğu gibi, kendisini ziyaret eden hemşerilerinin de gönlünde taht kurdu.

Manşet Gazetesi olarak bizler de kendisi ile gurur duyduğumuzu ve desteklerimizi bildiriyoruz ve başarı dileklerimizi sunuyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.