HEMŞEHRİMİZ AYGÜNDÜZ BAKAN YILMAZLA GÖRÜŞTÜ

ISPARTA 22.02.2018 - 12:36, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

HEMŞEHRİMİZ AYGÜNDÜZ BAKAN YILMAZLA GÖRÜŞTÜ

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı, hemşehrimiz Türker Aygündüz Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Bir süre önce kurulan ve Mart ayında yönetim ve Denetim Kurulana atananların isimlerinin açıklanacağı Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonunun kurucu başkanı hemşehrimiz Aygündüz, Milli Eğitim Bakanı Yılmaz’ı ziyaretinde konfederasyonun hedeflerinden ve yapılacak işbirliğinden bahsederek hedeflerini anlattı. Bakan Yılmaz’la oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme sonrasında gazetemize değerlendirmede bulunan Konfederasyon Başkanı hemşehrimiz Aygündüz şunları söyledi. “Bildiğiniz üzere bir sürece önce kurucu başkan olarak seçildiğim Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonunun yönetim ve denetim kuruluna seçilen arkadaşları Mart ayında kamuoyuna tanıtacağız. Ayrıca her il için birer temsilcimizde atanarak illeri koordine edecek. Bu toplantıda konfederasyonumuzun hedeflerini, çalışmalarının neler olacağını, hangi bakanlıklarla ve Genel müdürlüklerle istişare halinde müşterek çalışacağımızı anlatacağız. Çalışacağımız bakanlıklar arasında yer alan Milli Eğitim bakanlığına, dolayısı ile sayın Bakanımız İsmet Yılmaz’ı da bu konularla ilgili bilgilendirdim” dedi.

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı, hemşehrimiz Türker Aygündüz Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Bir süre önce kurulan ve Mart ayında yönetim ve Denetim Kurulana atananların isimlerinin açıklanacağı Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonunun kurucu başkanı hemşehrimiz Aygündüz, Milli Eğitim Bakanı Yılmaz’ı ziyaretinde konfederasyonun hedeflerinden ve yapılacak işbirliğinden bahsederek hedeflerini anlattı.

Bakan Yılmaz’la oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme sonrasında gazetemize değerlendirmede bulunan Konfederasyon Başkanı hemşehrimiz Aygündüz şunları söyledi. “Bildiğiniz üzere bir sürece önce kurucu başkan olarak seçildiğim Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonunun yönetim ve denetim kuruluna seçilen arkadaşları Mart ayında kamuoyuna tanıtacağız. Ayrıca her il için birer temsilcimizde atanarak illeri koordine edecek. Bu toplantıda konfederasyonumuzun hedeflerini, çalışmalarının neler olacağını, hangi bakanlıklarla ve Genel müdürlüklerle istişare halinde müşterek çalışacağımızı anlatacağız. Çalışacağımız bakanlıklar arasında yer alan Milli Eğitim bakanlığına, dolayısı ile sayın Bakanımız İsmet Yılmaz’ı da bu konularla ilgili bilgilendirdim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.