Haydar Kemal Kurt; Erken seçim olursa göreve hazırım

SİYASET 17.08.2015 - 12:39, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Haydar Kemal Kurt; Erken seçim olursa göreve hazırım

Ak Parti 23. dönem Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt, geçtiğimiz hafta memleketi Yalvaç'ta çeşitli ziyaret ve temaslar gerçekleştirdi.  Yaz ayları olması münasebetiyle memleketine ziyaret gerçekleştirdiğini belirten hemşehrimiz Kurt, muhtemel bir erken seçimde milletvekili adaylığı düşünüp düşünmediği sorusuna, “Siyaset ve hizmet konusunda şartlar uygun olduğu her ortam ve zamanda göreve hazırım. Doğrudur, muhtemelen yeniden seçim sürecine gireceğiz. Yeniden tek başına ve güçlü bir Ak Parti iktidarı için, bize de görev verilirse, görevden kaçmayız ve sonuna kadar çalışırız. Bu noktada da göreve talip olmamızdan ziyade bize ihtiyaç duyulması önemlidir, duyulursa milletin emrindeyiz.” dedi. 

Ak Parti 23. dönem Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt, geçtiğimiz hafta memleketi Yalvaç'ta çeşitli ziyaret ve temaslar gerçekleştirdi. 

Yaz ayları olması münasebetiyle memleketine ziyaret gerçekleştirdiğini belirten hemşehrimiz Kurt, muhtemel bir erken seçimde milletvekili adaylığı düşünüp düşünmediği sorusuna, “Siyaset ve hizmet konusunda şartlar uygun olduğu her ortam ve zamanda göreve hazırım. Doğrudur, muhtemelen yeniden seçim sürecine gireceğiz. Yeniden tek başına ve güçlü bir Ak Parti iktidarı için, bize de görev verilirse, görevden kaçmayız ve sonuna kadar çalışırız. Bu noktada da göreve talip olmamızdan ziyade bize ihtiyaç duyulması önemlidir, duyulursa milletin emrindeyiz.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.