Hasan Ali Kaldırım'a büyük şok!

SPOR 15.03.2017 - 15:10, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Hasan Ali Kaldırım'a büyük şok!

Fenerbahçe'nin Ispartalı futbolcusu Hasan Ali Kaldırım'ın başına çok ilginç bir olay geldi. Milli futbolcu bir çete tarafından dolandırıldı. Bir titan zinciri gibi bir oluşuma giren 27 yaşındaki oyuncunun yaklaşık 10 milyon TL'lik bir zarara uğradığı öğrenildi.  Dolandırıcılık çetesinin Hasan Ali Kaldırım'ın yanında, içinde sanatçı ve savcı gibi birçok itibarlı ve önemli ismi de dolandırdığı belirtilirken çetenin yaklaşık 300 milyon TL'lik vurgun yaparak kayıplara karıştığı bilgisi edinildi. Başkan ve yöneticilerden yardım istedi Hasan Ali Kaldırım'ın yaşananlar üzerine başkan Aziz Yıldırım başta olmak üzere yöneticilerden yardım istediği ve paranın çok az bir bölümünün son anda kurtarılabildiği bildirildi.  Operasyon adı: Ponzi... 300 milyon TL gibi büyük bir para ile kayıplara karışan dolandırıcıların yaptıkları operasyonun adını ise "Ponzi" koydukları belirlendi. Ponzi adı, dünyadaki ilk titan ve dolandırıcılık sistemini kuran Charles Ponzi'den geliyor.  Hasan Ali: İddialar asılsız Hasan Ali Kaldırım'ın ise bu haberlerin asılsız olduğunu söylediği, kulübün ise en kısa sürede konuyla ilgili bir açıklama yapacağı belirtildi. 

Fenerbahçe'nin Ispartalı futbolcusu Hasan Ali Kaldırım'ın başına çok ilginç bir olay geldi. Milli futbolcu bir çete tarafından dolandırıldı. Bir titan zinciri gibi bir oluşuma giren 27 yaşındaki oyuncunun yaklaşık 10 milyon TL'lik bir zarara uğradığı öğrenildi. 

Dolandırıcılık çetesinin Hasan Ali Kaldırım'ın yanında, içinde sanatçı ve savcı gibi birçok itibarlı ve önemli ismi de dolandırdığı belirtilirken çetenin yaklaşık 300 milyon TL'lik vurgun yaparak kayıplara karıştığı bilgisi edinildi.

Başkan ve yöneticilerden yardım istedi

Hasan Ali Kaldırım'ın yaşananlar üzerine başkan Aziz Yıldırım başta olmak üzere yöneticilerden yardım istediği ve paranın çok az bir bölümünün son anda kurtarılabildiği bildirildi. 

Operasyon adı: Ponzi...

300 milyon TL gibi büyük bir para ile kayıplara karışan dolandırıcıların yaptıkları operasyonun adını ise "Ponzi" koydukları belirlendi. Ponzi adı, dünyadaki ilk titan ve dolandırıcılık sistemini kuran Charles Ponzi'den geliyor. 

Hasan Ali: İddialar asılsız

Hasan Ali Kaldırım'ın ise bu haberlerin asılsız olduğunu söylediği, kulübün ise en kısa sürede konuyla ilgili bir açıklama yapacağı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.