Günaydın, muhtarlarla buluşmaya devam ediyor

GÜNDEM 18.11.2016 - 08:49, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Günaydın, muhtarlarla buluşmaya devam ediyor

Düzenlediği köy gezileri, mahalle ziyaretleri ve toplantılarda sık sık muhtarlarla buluşan Vali Günaydın köy ve mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Muhtarları tek tek dinleyen Vali Günaydın sorunlar ve çözüm önerileri hakkında muhtarlarla görüş alış verişinde bulundu.
Toplantıda bir konuşma yapan Vali Günaydın “ Bundan sonra nasip olursa sık sık bir araya geleceğiz. Hali hazırda her hafta bir mahallemizi ziyaret ederek muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Var ise sorunları yerinde görüyoruz. Aynı şekilde köy ziyaretleri gerçekleştirerek yine muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ancak bu yeterli değil. Daha fazla bir araya gelmemiz gerekiyorsa onu da gerçekleştireceğiz. Herhangi bir sıkıntı olduğunda yâda acil bir durum geliştiğinde bana direkt ulaşabilmeniz için cep telefonu numaramı sizlerle paylaşmıştım. Bana ulaşmadığınız bir durumda ise Vali yardımcılarımıza veya birim amirlerimize ulaşabilirsiniz.” dedi. BİZLER BİR BÜTÜNÜN PARÇALARIYIZ Vali Günaydın ayrıca “Köylerimizde, kesinlikle gecikme-ye mahal vermeden sorunları çözüme kavuşturmamız gerekiyor. Acil ve ivedi durumlarda mutlaka ve mutlaka konuyu muhataplarına ilgili birimlere aktarmamız lazım. Bu nedenle sizlerin çalışmaları bizim için çok önemli. Hep söylüyorum sizler bizlerin eli, gözü, kulağısınız. Biz bir bütünüz, hepimiz bir bütünün parçalarıyız. Bu bütünün parçaları görevlerini en iyi şekilde yaptıkları zaman ortaya güzel şeyler çıkacaktır.”   
Düzenlediği köy gezileri, mahalle ziyaretleri ve toplantılarda sık sık muhtarlarla buluşan Vali Günaydın köy ve mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Muhtarları tek tek dinleyen Vali Günaydın sorunlar ve çözüm önerileri hakkında muhtarlarla görüş alış verişinde bulundu.

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Günaydın “ Bundan sonra nasip olursa sık sık bir araya geleceğiz. Hali hazırda her hafta bir mahallemizi ziyaret ederek muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Var ise sorunları yerinde görüyoruz. Aynı şekilde köy ziyaretleri gerçekleştirerek yine muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ancak bu yeterli değil. Daha fazla bir araya gelmemiz gerekiyorsa onu da gerçekleştireceğiz. Herhangi bir sıkıntı olduğunda yâda acil bir durum geliştiğinde bana direkt ulaşabilmeniz için cep telefonu numaramı sizlerle paylaşmıştım. Bana ulaşmadığınız bir durumda ise Vali yardımcılarımıza veya birim amirlerimize ulaşabilirsiniz.” dedi.
BİZLER BİR BÜTÜNÜN PARÇALARIYIZ
Vali Günaydın ayrıca “Köylerimizde, kesinlikle gecikme-ye mahal vermeden sorunları çözüme kavuşturmamız gerekiyor. Acil ve ivedi durumlarda mutlaka ve mutlaka konuyu muhataplarına ilgili birimlere aktarmamız lazım. Bu nedenle sizlerin çalışmaları bizim için çok önemli. Hep söylüyorum sizler bizlerin eli, gözü, kulağısınız. Biz bir bütünüz, hepimiz bir bütünün parçalarıyız. Bu bütünün parçaları görevlerini en iyi şekilde yaptıkları zaman ortaya güzel şeyler çıkacaktır.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.