GÜLENCİLER ISPARTA'DA HANGİ PARTİ'Yİ DESTEKLEYECEK?

SİYASET 30.10.2015 - 12:35, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

GÜLENCİLER ISPARTA'DA HANGİ PARTİ'Yİ DESTEKLEYECEK?

Gazeteci Ersoy Dede, Aktüel.com.tr'deki köşesinde Gülen Cemaatinin hazırladığıni ifade ettiği "oy verme çizelgesini" yayınladı. Gülenciler, 7 Haziran seçimlerinde her ilde AK Parti'den sonra en çok oy alan partiyi destekledi ve kendisine tabi olanlar bu partilere oy verdi. Fakat bu hafta sonu gerçekleşecek olan 1 Kasım seçimlerinde cemaat farklı bir taktikle sistemi kilitlemeye çalışacak. Ersoy Dede, Fetullah Gülen'in bizzat hazırladığını açıkladığı il il oy verme çizelgesini yayınlayarak, nasıl bir yöntemle oy kullanacaklarını yazdı. Dede'nin bir diğer iddiasına göre kaşısında parti ismi yazmayan illerde Gülenciler HDP'ye oy verecekler. Tabloya göre Isparta'da yaklaşık 1.000 (Bin) oyu olan Gülenciler, Ak Parti'ye en yakın rakip olan MHP'ye yöneltiliyor.

Gazeteci Ersoy Dede, Aktüel.com.tr'deki köşesinde Gülen Cemaatinin hazırladığıni ifade ettiği "oy verme çizelgesini" yayınladı.

Gülenciler, 7 Haziran seçimlerinde her ilde AK Parti'den sonra en çok oy alan partiyi destekledi ve kendisine tabi olanlar bu partilere oy verdi.

Fakat bu hafta sonu gerçekleşecek olan 1 Kasım seçimlerinde cemaat farklı bir taktikle sistemi kilitlemeye çalışacak. Ersoy Dede, Fetullah Gülen'in bizzat hazırladığını açıkladığı il il oy verme çizelgesini yayınlayarak, nasıl bir yöntemle oy kullanacaklarını yazdı.

Dede'nin bir diğer iddiasına göre kaşısında parti ismi yazmayan illerde Gülenciler HDP'ye oy verecekler.

Tabloya göre Isparta'da yaklaşık 1.000 (Bin) oyu olan Gülenciler, Ak Parti'ye en yakın rakip olan MHP'ye yöneltiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.