GOALBALL heyecanı Isparta’da yaşanacak

SPOR 10.08.2016 - 10:21, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

GOALBALL heyecanı Isparta’da yaşanacak

GOALBALL heyecanı Isparta’da yaşanacak Isparta, önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Goalball Bayanlar ve Erkekler Yükselme Grubu Final Müsabakaları 11 - 15 Ağustos 2016 tarihleri arasında Isparta’da gerçekleştirilecek. Isparta, ulusal spor organizasyonlarına bir yenisini daha ekliyor. Görme engellilere yönelik bir takım oyunu olarak son yıllarda tüm dünyada giderek yaygınlaşan Goalball heyecanı Isparta’da yaşanacak. Goalball Bayanlar Yükselme Grubu Ve Erkekler Yükselme Grubu Final Müsabakaları 11 - 15 Ağustos 2016 tarihleri arasında Isparta’da yapılacak. Farklı illerden çok sayıda kulübün katılacağı organizasyon 6 Mart Spor ve Gazi Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Bayanlar Gazi Sosyal Bilimler Lisesi Spor salonunda, erkekler ise 6 Mart Spor salonunda mücadele edecek.  Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyon hazırlıklarını tamamlarken, Yükselme Grubu Final Müsabakaları 11 Ağustos 2016 Perşembe günü başlayacak. Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Goalball Yükselme Grubu Final Müsabakalarına katılan tüm kulüplere başarılar dilerken, Ispartalı sporseverleri müsabakaları izlemeye davet etti. Erkekler Yükselme Grubu Final Müsabakaları katılacak takımlar şöyle : “Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği, Bursa Altınokta Görme Engelliler Spor Kulübü, Şehzadeler Engelliler Spor Kulübü, Ankara Görbir Spor Kulübü, Ankara Altı Nokta Spor Kulübü, Genç Osmangazi Görme Engelliler Spor Kulübü, Engelsiz Akademi Spor Kulübü, Denizli Görme Engelliler Eğitim Ve Spor Kulübü” Bayanlar Yükselme Grubu Final Müsabakaları katılacak takımlar ise şöyle : “Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü, Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü, Anadolu Selçuk Görme Engelliler Spor Kulübü, Mevlana Engelliler Spor Kulübü, GAP Görmeyenler Derneği Spor Kulübü, Ankara Altınokta Spor Kulübü, Kırıkkale Kızılırmak Engelliler Spor Kulübü, 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü,  İstabul Altınokta Spor Kulübü, Engelsiz Akademi Spor Kulübü” İRTİBAT İÇİN : Isparta İl Temsilcisi Ecrin Tülcan ( 0506 770 60 20)

GOALBALL heyecanı Isparta’da yaşanacak

Isparta, önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Goalball Bayanlar ve Erkekler Yükselme Grubu Final Müsabakaları 11 - 15 Ağustos 2016 tarihleri arasında Isparta’da gerçekleştirilecek.

Isparta, ulusal spor organizasyonlarına bir yenisini daha ekliyor. Görme engellilere yönelik bir takım oyunu olarak son yıllarda tüm dünyada giderek yaygınlaşan Goalball heyecanı Isparta’da yaşanacak. Goalball Bayanlar Yükselme Grubu Ve Erkekler Yükselme Grubu Final Müsabakaları 11 - 15 Ağustos 2016 tarihleri arasında Isparta’da yapılacak. Farklı illerden çok sayıda kulübün katılacağı organizasyon 6 Mart Spor ve Gazi Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Bayanlar Gazi Sosyal Bilimler Lisesi Spor salonunda, erkekler ise 6 Mart Spor salonunda mücadele edecek. 

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyon hazırlıklarını tamamlarken, Yükselme Grubu Final Müsabakaları 11 Ağustos 2016 Perşembe günü başlayacak.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Goalball Yükselme Grubu Final Müsabakalarına katılan tüm kulüplere başarılar dilerken, Ispartalı sporseverleri müsabakaları izlemeye davet etti.

Erkekler Yükselme Grubu Final Müsabakaları katılacak takımlar şöyle : “Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği, Bursa Altınokta Görme Engelliler Spor Kulübü, Şehzadeler Engelliler Spor Kulübü, Ankara Görbir Spor Kulübü, Ankara Altı Nokta Spor Kulübü, Genç Osmangazi Görme Engelliler Spor Kulübü, Engelsiz Akademi Spor Kulübü, Denizli Görme Engelliler Eğitim Ve Spor Kulübü”

Bayanlar Yükselme Grubu Final Müsabakaları katılacak takımlar ise şöyle : “Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü, Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü, Anadolu Selçuk Görme Engelliler Spor Kulübü, Mevlana Engelliler Spor Kulübü, GAP Görmeyenler Derneği Spor Kulübü, Ankara Altınokta Spor Kulübü, Kırıkkale Kızılırmak Engelliler Spor Kulübü, 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü,  İstabul Altınokta Spor Kulübü, Engelsiz Akademi Spor Kulübü”

İRTİBAT İÇİN :

Isparta İl Temsilcisi Ecrin Tülcan ( 0506 770 60 20)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.