Genç yaşta attan düşerek hayatını kaybetti

ISPARTA 09.03.2017 - 13:00, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Genç yaşta attan düşerek hayatını kaybetti

Isparta'da ata binerek gezintiye çıkan 42 yaşındaki Hatice Türker Nalbantoğlu, attan düşmesi sonucunda ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olay geçen gün Isparta'da bir at çiftliği yakınlarında meydana geldi. 42 yaşındaki Hatice Türker Nalbantoğlu ata binerek gezintiye çıktı. Bir süre sonra Nalbantloğu attan yere düştü. Çevredekiler tarafından 112 Acil Servis Ambulans ekiplerine haber verildi. Olay yerine genel sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan Nalbantoğlu ilk olarak Gülkent Devlet Hastanesi’ne Acil Servise kaldırıldı. Buradan Devlet Hastanesi Dahiliye Bölümü Yoğun Bakım Servisi’ne kaldırılan Nalbantoğlu 2 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyordu. Nalbantoğlu bu sabah tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.  

Isparta'da ata binerek gezintiye çıkan 42 yaşındaki Hatice Türker Nalbantoğlu, attan düşmesi sonucunda ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olay geçen gün Isparta'da bir at çiftliği yakınlarında meydana geldi. 42 yaşındaki Hatice Türker Nalbantoğlu ata binerek gezintiye çıktı. Bir süre sonra Nalbantloğu attan yere düştü. Çevredekiler tarafından 112 Acil Servis Ambulans ekiplerine haber verildi. Olay yerine genel sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan Nalbantoğlu ilk olarak Gülkent Devlet Hastanesi’ne Acil Servise kaldırıldı. Buradan Devlet Hastanesi Dahiliye Bölümü Yoğun Bakım Servisi’ne kaldırılan Nalbantoğlu 2 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyordu. Nalbantoğlu bu sabah tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.