Gelendost ülkü ocaklarından özel program

GÜNDEM 06.12.2017 - 09:47, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Gelendost ülkü ocaklarından özel program

Isparta’nın Gelendost ülkü ocakları 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle özel program düzenledi. Gelendost ülkü ocakları 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle ilçede yaşayan engelli vatandaşlar için özel program düzenledi. Programda Ülkü ocakları Başkanı Erol Tandoğan, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü tüm engelli kardeşlerimize karşı olan sorumluluklarımızı hatırlatan bir gündür. Onları sadece bir gün içerisin de hatırlamak doğru değildir önemli olan onlara karşı her zaman sevgi ve saygı içerisinde olup sorumluluğumuzu bilmektir” dedi.

Isparta’nın Gelendost ülkü ocakları 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle özel program düzenledi.

Gelendost ülkü ocakları 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle ilçede yaşayan engelli vatandaşlar için özel program düzenledi. Programda Ülkü ocakları Başkanı Erol Tandoğan, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü tüm engelli kardeşlerimize karşı olan sorumluluklarımızı hatırlatan bir gündür. Onları sadece bir gün içerisin de hatırlamak doğru değildir önemli olan onlara karşı her zaman sevgi ve saygı içerisinde olup sorumluluğumuzu bilmektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.