EVİNİN ÖNÜNDE ÖLÜ BULUNDU!

ÖZEL HABER 04.08.2016 - 10:43, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

EVİNİN ÖNÜNDE ÖLÜ BULUNDU!

Dere yatağında ölü bulundu Isparta’nın Yalvaç ilçesinde yaşlı bir adam, evinin önünde bulunan dere yatağında ölü olarak bulundu. Olay dün Amcasına gitmek için akşamüzeri evinden ayrılan İbrahim Yıldız’ın (70) sabah köyde bulunan çoban tarafından dere yatağının içerisinde cansız bedenine rastlandı. İbrahim Yıldız (70) akşamüzeri evinden amcasına gitmek için çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Ailesi İbrahim Yıldız’ı gece amcası Mahmut Yıldız’da  kalacağını düşününce aramadılar. Sabah saatlerinde koyunlarını otlatmak için çıkan Mustan Yıldız dere yatağının içerisinde İbrahim Yıldız’ı yerde hareketsiz yatarken buldu. Durumu Jandarma ve ve 112'ye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri İbrahim Yıldız’ın öldüğünü belirledi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri yaptıkları ilk incelemede şüpheli bir duruma rastlamazken, Haberi alan İbrahim Yıldız’ın eşi Melek ve Kızı Fatma Yıldız ise göz yaşlarına boğuldu. Yaşlı adamı 112 Sağlık ekipleri tarafından Otopsi yapılmak üzere Yalvaç Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.  Yalvaç İlçe Jandarma olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Dere yatağında ölü bulundu

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde yaşlı bir adam, evinin önünde bulunan dere yatağında ölü olarak bulundu.

Olay dün Amcasına gitmek için akşamüzeri evinden ayrılan İbrahim Yıldız’ın (70) sabah köyde bulunan çoban tarafından dere yatağının içerisinde cansız bedenine rastlandı.

İbrahim Yıldız (70) akşamüzeri evinden amcasına gitmek için çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Ailesi İbrahim Yıldız’ı gece amcası Mahmut Yıldız’da  kalacağını düşününce aramadılar. Sabah saatlerinde koyunlarını otlatmak için çıkan Mustan Yıldız dere yatağının içerisinde İbrahim Yıldız’ı yerde hareketsiz yatarken buldu. Durumu Jandarma ve ve 112'ye bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri İbrahim Yıldız’ın öldüğünü belirledi.

Olay yerine gelen Jandarma ekipleri yaptıkları ilk incelemede şüpheli bir duruma rastlamazken, Haberi alan İbrahim Yıldız’ın eşi Melek ve Kızı Fatma Yıldız ise göz yaşlarına boğuldu.

Yaşlı adamı 112 Sağlık ekipleri tarafından Otopsi yapılmak üzere Yalvaç Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

 Yalvaç İlçe Jandarma olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.