Esnafın mağduriyeti giderilecektir

ÖZEL HABER 12.10.2016 - 10:16, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Esnafın mağduriyeti giderilecektir

Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice, Isparta Lokantacılar, Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer’i ziyaret etti. Ziyarette lokantacı esnafının büyük sorunu olan katı atık bedeli gündeme geldi.
Esnafın mağduriyeti giderilecektir  Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice, Isparta Lokantacılar, Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer’i ziyaret etti. Ziyarette lokantacı esnafının büyük sorunu olan katı atık bedeli gündeme geldi.Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice ve beraberindeki heyet Isparta’ya geldi. Isparta Lokantacılar, Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer’i ziyaret eden Yenice, burada esnafların sorunlarını dinleme imkanı buldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Lokantacılar, Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, Federasyon Başkanı Yenice’ye ziyarette esnafın sorunlarını anlatma imkanı bulduklarını söyledi.Isparta’nın Türk kültürü ve mutfağında önemli bir yer yeri olduğuna dikkat çeken Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice ise, Ispartalı lokantacıların özellikle katı atık bedelinde yaşadığı sorunun çözülmesi için de yapılan çalışmalara değindi. Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi.
Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice, Isparta Lokantacılar, Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer’i ziyaret etti. Ziyarette lokantacı esnafının büyük sorunu olan katı atık bedeli gündeme geldi.

Esnafın mağduriyeti giderilecektir 

Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice, Isparta Lokantacılar, Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer’i ziyaret etti. Ziyarette lokantacı esnafının büyük sorunu olan katı atık bedeli gündeme geldi.Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice ve beraberindeki heyet Isparta’ya geldi. Isparta Lokantacılar, Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer’i ziyaret eden Yenice, burada esnafların sorunlarını dinleme imkanı buldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Lokantacılar, Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, Federasyon Başkanı Yenice’ye ziyarette esnafın sorunlarını anlatma imkanı bulduklarını söyledi.Isparta’nın Türk kültürü ve mutfağında önemli bir yer yeri olduğuna dikkat çeken Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar, Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice ise, Ispartalı lokantacıların özellikle katı atık bedelinde yaşadığı sorunun çözülmesi için de yapılan çalışmalara değindi.

Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.