ER-AH döviz kurunu sabitledi.

ISPARTA 20.01.2017 - 13:16, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ER-AH döviz kurunu sabitledi.

Döviz kurunun son zamanlarda sürekli yükselmesi, pilot adaylarının da korkulu rüyası olmuştu. Erah Uçuş Okulu, bu konuda bir hamle yaparak döviz kurunu sabitledi. Isparta, Antalya ve İstanbul’daki eğitim merkezlerinde pilotaj eğitimlerini sürdüren Erah Uçuş Okulu, döviz kurunu sabitledi. Döviz kurunun hızla yükselmesi sonrası pilotaj eğitimine devam edenleri ve pilotaj eğitimine başlamayı planlayanları kara kara düşünmekten kurtaran Erah, euro kurunu 3.80 TL olarak belirledi. 1 Mart 2017 tarihine kadar sabit kurdan ödeme imkanı sunan uçuş okulunun bu hamlesi, eğitim alan öğrencilerin yanı sıra pilot olmayı düşünenleri de bir hayli rahatlattı. Antalya ve Isparta’dan sonra İstanbul’da da teori eğitim merkezi açan Erah, bir taraftan Isparta’daki uçuş hattında yeni akademi binasının inşaatına devam ederken diğer taraftan da İstanbul’daki eğitim merkezini genişletti.  THK Üniversitesi ile  ortak proje kapsamında 70 üniversite öğrencisine bünyesinde eğitim veren Er-Ah Uçuş Okulu, 2016 yılı içerisinde 2 adet yeni uçak ve bir de EASA onaylı simülatör aldı.

Döviz kurunun son zamanlarda sürekli yükselmesi, pilot adaylarının da korkulu rüyası olmuştu. Erah Uçuş Okulu, bu konuda bir hamle yaparak döviz kurunu sabitledi.

Isparta, Antalya ve İstanbul’daki eğitim merkezlerinde pilotaj eğitimlerini sürdüren Erah Uçuş Okulu, döviz kurunu sabitledi. Döviz kurunun hızla yükselmesi sonrası pilotaj eğitimine devam edenleri ve pilotaj eğitimine başlamayı planlayanları kara kara düşünmekten kurtaran Erah, euro kurunu 3.80 TL olarak belirledi. 1 Mart 2017 tarihine kadar sabit kurdan ödeme imkanı sunan uçuş okulunun bu hamlesi, eğitim alan öğrencilerin yanı sıra pilot olmayı düşünenleri de bir hayli rahatlattı.

Antalya ve Isparta’dan sonra İstanbul’da da teori eğitim merkezi açan Erah, bir taraftan Isparta’daki uçuş hattında yeni akademi binasının inşaatına devam ederken diğer taraftan da İstanbul’daki eğitim merkezini genişletti.  THK Üniversitesi ile  ortak proje kapsamında 70 üniversite öğrencisine bünyesinde eğitim veren Er-Ah Uçuş Okulu, 2016 yılı içerisinde 2 adet yeni uçak ve bir de EASA onaylı simülatör aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.