Eğirdirspor, Akıncılar Maçına hazırlanıyor

SPOR 28.09.2016 - 21:58, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Eğirdirspor, Akıncılar Maçına hazırlanıyor

İlçemizi, Bölgesel Amatör Lig 7. grupta temsil eden Eğirdirspor, haftasonu oynayacağı Akıncılar spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Eğirdirspor, Akıncılar Maçına hazırlanıyor İlçemizi, Bölgesel Amatör Lig 7. grupta temsil eden Eğirdirspor, haftasonu oynayacağı Akıncılar spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin ilk haftasında Şuhut deplasmanında aldığı 2-0'lık yenilgiyle lige kötü başlayan temsilcimiz Eğirdirspor'da gözler Akıncılar maçına çevrildi. Teknik ekip futbolcularla antrenmanda özel olarak ilgilenirken, mağlubiyetten çıkarılan derslerin çalışmaya başlanıldığı gelen bilgiler arasında. 2-0'lık Şuhut Mağlubiyeti sonrası Kulüp Başkanı Halil İbrahim Uysal sosyal medyadan yaptığı açıklamasında " Bir maç kaybettik diye yıkılmadık ya.. Dimdik ayaktayız.. Evet, olağanüstü kötü, ruhsuz, mücadelesiz, bir takım vardı sahada. Şuhut Hisarspor futbolcularını tabi ki tebrik ediyorum. Hele, attığı golden sonra sevinemeyen evladımız Suat Ünal'ı bir ayrı tebrik ediyorum. Demek ki neymiş? Rakip kim olursa olsun önce saygı duyacaksın, sonra da sonuna kadar koşup mücadele edeceksin..! Futbol oyunu, çok acımasızdır, her şey sportif başarıya endekslidir. Hele ki hedefini çok yüksek tutanlar için. Ben, başarının istikrar ile geleceğini düşünenlerdenim. Anlık kararlar, günü kurtarmaya dönük nafile çabalarla başarının gelmesi mümkün değildir. Sonuç olarak, sporcu kardeşlerimizle, teknik ekibimizle yola devam ediyoruz. Ancak, sadece ve sadece inancı olanlarla, karakter ve sorumluluk sahipleri ile yola devam edeceğiz. Fırtınada su alan gemiyi önce ambar fareleri terkeder....! Fırtına diner, sular durulur, fareler de boğulur" ifadelerine yer verdi. Eğirdirspor, Akıncılarspor maçı 2 Ekim 2016 Pazar günü saat 15.00'de Eğirdir Belediyesi ilçe stadında oynanacak. Eğirdirspor taraftar grubu kırmızı yengeçlerin ise maçla ilgili olarak başlattığı kampanya ile bütün sporseverleri Eğirdirspor'a sahip çıkmaya, destek olmaya çağırıyor.     
İlçemizi, Bölgesel Amatör Lig 7. grupta temsil eden Eğirdirspor, haftasonu oynayacağı Akıncılar spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Eğirdirspor, Akıncılar Maçına hazırlanıyor

İlçemizi, Bölgesel Amatör Lig 7. grupta temsil eden Eğirdirspor, haftasonu oynayacağı Akıncılar spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin ilk haftasında Şuhut deplasmanında aldığı 2-0'lık yenilgiyle lige kötü başlayan temsilcimiz Eğirdirspor'da gözler Akıncılar maçına çevrildi. Teknik ekip futbolcularla antrenmanda özel olarak ilgilenirken, mağlubiyetten çıkarılan derslerin çalışmaya başlanıldığı gelen bilgiler arasında.

2-0'lık Şuhut Mağlubiyeti sonrası Kulüp Başkanı Halil İbrahim Uysal sosyal medyadan yaptığı açıklamasında " Bir maç kaybettik diye yıkılmadık ya.. Dimdik ayaktayız..

Evet, olağanüstü kötü, ruhsuz, mücadelesiz, bir takım vardı sahada. Şuhut Hisarspor futbolcularını tabi ki tebrik ediyorum. Hele, attığı golden sonra sevinemeyen evladımız Suat Ünal'ı bir ayrı tebrik ediyorum. Demek ki neymiş? Rakip kim olursa olsun önce saygı duyacaksın, sonra da sonuna kadar koşup mücadele edeceksin..! Futbol oyunu, çok acımasızdır, her şey sportif başarıya endekslidir. Hele ki hedefini çok yüksek tutanlar için. Ben, başarının istikrar ile geleceğini düşünenlerdenim. Anlık kararlar, günü kurtarmaya dönük nafile çabalarla başarının gelmesi mümkün değildir. Sonuç olarak, sporcu kardeşlerimizle, teknik ekibimizle yola devam ediyoruz. Ancak, sadece ve sadece inancı olanlarla, karakter ve sorumluluk sahipleri ile yola devam edeceğiz. Fırtınada su alan gemiyi önce ambar fareleri terkeder....! Fırtına diner, sular durulur, fareler de boğulur" ifadelerine yer verdi.

Eğirdirspor, Akıncılarspor maçı 2 Ekim 2016 Pazar günü saat 15.00'de Eğirdir Belediyesi ilçe stadında oynanacak.

Eğirdirspor taraftar grubu kırmızı yengeçlerin ise maçla ilgili olarak başlattığı kampanya ile bütün sporseverleri Eğirdirspor'a sahip çıkmaya, destek olmaya çağırıyor.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.