Eğirdir gölü dünya mirası olabilir

İLÇE HABERLERİ 28.09.2016 - 21:59, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Eğirdir gölü dünya mirası olabilir

Doç. Dr. Erkan Polat, Eğirdir Gölü Havzası'nm UNESCO Dünya Doğal Mirası Listesi’ne alınabileceğini söyledi.
Eğirdir gölü dünya mirası olabilir Doç. Dr. Erkan Polat, Eğirdir Gölü Havzası'nm UNESCO Dünya Doğal Mirası Listesi’ne alınabileceğini söyledi. Doç. Dr. Erkan Polat, Eğirdir Gölü Havzası'nm UNESCO Dünya Doğal Mirası Listesi’ne alınabileceğini söyledi. Antik kentler ve uygarlık alanlarının da rahatlıkla Dünya Mirası olabileceğini savundu. Genel Müdürü Doç. Dr. Erkan Polat’a büyük görev: UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki "Diyarbakır Surları ve Hevsel Bahçelerinin korunması ve Sur’un yeniden inşası için görev alacak. 4 KİŞİ SEÇİLDİ Türkiye’de Sur için 4 Bilim İnsanı seçildi. Şehir ve Bölge Planlama açısından görev için SDÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erkan Polat seçildi. Polat, Sur’un tarihi dokusunun korunmasının yanı sıra terör nedeniyle yıkılan kentin yeniden imarında da görev alacak. ISPARTA ÇALIŞMALI Kentsel Coğrafya isimli bilimsel bir kitabı da olan Polat, Dünya Mirası’nın korunması ve bölgede yeni bir yaşam alanı inşasında büyük bir fedakârlıkla çalışacağını söyledi. Polat, Isparta’nın da Dünya Mirası Listesi’ne girebilecek olağanüstü medeniyet ve doğal alanlarının bulunduğunu söyledi.
Doç. Dr. Erkan Polat, Eğirdir Gölü Havzası'nm UNESCO Dünya Doğal Mirası Listesi’ne alınabileceğini söyledi.

Eğirdir gölü dünya mirası olabilir

Doç. Dr. Erkan Polat, Eğirdir Gölü Havzası'nm UNESCO Dünya Doğal Mirası Listesi’ne alınabileceğini söyledi.

Doç. Dr. Erkan Polat, Eğirdir Gölü Havzası'nm UNESCO Dünya Doğal Mirası Listesi’ne alınabileceğini söyledi. Antik kentler ve uygarlık alanlarının da rahatlıkla Dünya Mirası olabileceğini savundu.

Genel Müdürü Doç. Dr. Erkan Polat’a büyük görev: UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki "Diyarbakır Surları ve Hevsel Bahçelerinin korunması ve Sur’un yeniden inşası için görev alacak.

4 KİŞİ SEÇİLDİ

Türkiye’de Sur için 4 Bilim İnsanı seçildi. Şehir ve Bölge Planlama açısından görev için SDÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erkan Polat seçildi. Polat, Sur’un tarihi dokusunun korunmasının yanı sıra terör nedeniyle yıkılan kentin yeniden imarında da görev alacak.

ISPARTA ÇALIŞMALI

Kentsel Coğrafya isimli bilimsel bir kitabı da olan Polat, Dünya Mirası’nın korunması ve bölgede yeni bir yaşam alanı inşasında büyük bir fedakârlıkla çalışacağını söyledi. Polat, Isparta’nın da Dünya Mirası Listesi’ne girebilecek olağanüstü medeniyet ve doğal alanlarının bulunduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.