Eğirdir genç kaptanları bekliyor

ISPARTA 06.09.2020 - 14:47, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Eğirdir genç kaptanları bekliyor

Eğirdir'de İç Sular Gemi Sevk ve İdare Belgesi Sınavı Gerçekleşti.
Eğirdir Belediyemize ait Liman Başkanlığı koordinesin de,  Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Antalya Liman Başkanlığı  "İç Sular Gemi Sevk ve İdaresi Sınavı" yapıldı. 02.09.2020 Günü saat 14.00’de Eğirdir Muazzez ve Yaşar Şapçı okulunda gerçekleşen yazılı sınava 54 kişi katıldı. Daha önce istenilen evrakları Eğirdir Liman Başkanlığına veren ve sınava giren genç kaptanlardan 35’i ‘Kaptanlık Belgesi’ almaya hak kazandı. Eğirdir Liman Başkanı Murat KAYACAN, Antalya Liman Başkanlığı'nda görevli Sınav Komisyonu Üyeleri Cem AKIN, Hakan DEMİREL, Ramazan ERTAŞ’ta sınavda görev aldı. İç Sular Gemi Sevk ve  İdare Belgesi almaya hak kazananlar arasında İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Selim MÜFTÜLER, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan SAVRAN, Belediye Şirket Müdürü Ömer YILMAZ, Belediye Başkan Şoförleri Yasin ÖZBEK, Ali AVŞAR ve Basın ve  Halkla İlişkiler Sorumlusu Kemal ERBEN’de sınavı başarıyla geçerek kaptanlık belgesine kavuştular. ‘Kaptanlık Belgesi’ almak için tüm bölgeden gelen vatandaşlarımızın Eğirdir Liman Başkanlığına müracaat etmeleri duyuruldu. (HABER MERKEZİ)  
Eğirdir'de İç Sular Gemi Sevk ve İdare Belgesi Sınavı Gerçekleşti.

Eğirdir Belediyemize ait Liman Başkanlığı koordinesin de,  Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Antalya Liman Başkanlığı  "İç Sular Gemi Sevk ve İdaresi Sınavı" yapıldı.

02.09.2020 Günü saat 14.00’de Eğirdir Muazzez ve Yaşar Şapçı okulunda gerçekleşen yazılı sınava 54 kişi katıldı. Daha önce istenilen evrakları Eğirdir Liman Başkanlığına veren ve sınava giren genç kaptanlardan 35’i ‘Kaptanlık Belgesi’ almaya hak kazandı.

Eğirdir Liman Başkanı Murat KAYACAN, Antalya Liman Başkanlığı'nda görevli Sınav Komisyonu Üyeleri Cem AKIN, Hakan DEMİREL, Ramazan ERTAŞ’ta sınavda görev aldı.

İç Sular Gemi Sevk ve  İdare Belgesi almaya hak kazananlar arasında İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Selim MÜFTÜLER, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan SAVRAN, Belediye Şirket Müdürü Ömer YILMAZ, Belediye Başkan Şoförleri Yasin ÖZBEK, Ali AVŞAR ve Basın ve  Halkla İlişkiler Sorumlusu Kemal ERBEN’de sınavı başarıyla geçerek kaptanlık belgesine kavuştular.

‘Kaptanlık Belgesi’ almak için tüm bölgeden gelen vatandaşlarımızın Eğirdir Liman Başkanlığına müracaat etmeleri duyuruldu. (HABER MERKEZİ)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.