DERBİ ÖNCESİ İZLENİMLERİM

GÜNDEM 21.11.2016 - 14:17, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

DERBİ ÖNCESİ İZLENİMLERİM

Eğirdir Akın gazetesi sahibi, değerli arkadaşım Abdullah Sinan’ın davetlisi olarak gittiğim Eğirdir’de, Eğirdirspor-Tavşanlılinyitspor maçınıda izledim. Bölgesel amatör ligde mücadele eden Ispartadavrazsporun deplasmanda oynadığı haftada, sahasında Namağlup Tavşanlılinyitsporu konuk eden Eğirdirsporda hafta içerisinde yaşanan kan değişimi sonrasında takımın başına tecrübeli bir hoca getiren yönetim bunun meyvesini üç puanla aldı. Henüz takımla antremana bile çıkmayan teknik direktör Mehmet Akdülger ile maç öncesi sohbet etme imkanı bulduk. Eğirdir’e kalıcı ve başarılı olmak için geldiğini söyleyen kurt hoca, genç ve yetenekli oyunculardan kurulu takımın bundan önceki maçlarda ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçların ilerisi için umut verici olduğunu söyledi.Isparta derbisine kadar takımı daha yakından tanıma imkanı bulacağını söyleyen kurt hoca, haftasonu oynanacak derbi öncesinde her iki takımın centilmence mücadele edeceğini ve iyi olanın kazanacağını söyledi. Ispartadavrazsporla ligde namağlup olarak Eğirdire gelen Tavşanlılinyitspor PTT birinci ligden bugüne gelen tecrübeli futbolculardan kurulu bir kulüp. Kalecileri Ahmet, gurubun belkide en iyi kalecilerinden. Eğirdirsporu bu sezon ilk kez izleme imkanım oldu. Takımın iskeleti sağlam, Yani kaleci Mehmet, Defansta Mertcan, ortasahada Kırgızlı oyluncu Baha ve son adam Burak. İleri üçlüde Burak’la birlikte oynayan Yekta ve Utku’da etkili oyuncular. Özellikle Burak’ı çok beğendim. Takımın yıldızı ve heran herşeyi yapabilecek yetenekte..... Maç sonrasında soyunma odasında üç puanı kutlayan futbolcuların sevincini görüntüleme fırsatı bulduk. Kulüp başkanı H.İbrahim Uysal maç sonrasında soyunma odasında Tavşanlılinyitspor maçının priminin futbolcu başına bin lira olduğunu açıkladı. Bu arada hafta sonu oynanacak Ispartaderbisininde primleri maç sonrasında açıklanacağı öğrenildi. Yani yönetim ‘siz bu maçı alın prim işini bize bırakın’ diyerek açık çek vermiş oldu. Evet Isparta ilinin iki güzide ekibinin maçının kora kor geçeceği kesin. Yani bu maçın sonucunu hiçkimse çantada keklik olarak görmesin.Gördüklerim ve duyduklarımla hafta sonu Ispartadaki tarihi bir maça tanık olacağımızı şimdiden söyleyebilirim. Şampiyonlukta iddialı olduğunu yeni hocası, ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçla ispat eden Eğirdirspor’un kolay bir lokma olmadığını ve maçı kazanmak için sahaya çıkacağını söyleyebilirm. Eğirdirde bizleri iyi ağırlayan Sayın Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e, kulüp başkanı sayın H.İbrahim Uysal’a ve gazeteci Abdullah Sinan’a teşekkür eder, Eğirdirspor'u galibiyetinden ötürü tebrik ederim.

Eğirdir Akın gazetesi sahibi, değerli arkadaşım Abdullah Sinan’ın davetlisi olarak gittiğim Eğirdir’de, Eğirdirspor-Tavşanlılinyitspor maçınıda izledim.

Bölgesel amatör ligde mücadele eden Ispartadavrazsporun deplasmanda oynadığı haftada, sahasında Namağlup Tavşanlılinyitsporu konuk eden Eğirdirsporda hafta içerisinde yaşanan kan değişimi sonrasında takımın başına tecrübeli bir hoca getiren yönetim bunun meyvesini üç puanla aldı. Henüz takımla antremana bile çıkmayan teknik direktör Mehmet Akdülger ile maç öncesi sohbet etme imkanı bulduk.

Eğirdir’e kalıcı ve başarılı olmak için geldiğini söyleyen kurt hoca, genç ve yetenekli oyunculardan kurulu takımın bundan önceki maçlarda ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçların ilerisi için umut verici olduğunu söyledi.Isparta derbisine kadar takımı daha yakından tanıma imkanı bulacağını söyleyen kurt hoca, haftasonu oynanacak derbi öncesinde her iki takımın centilmence mücadele edeceğini ve iyi olanın kazanacağını söyledi.

Ispartadavrazsporla ligde namağlup olarak Eğirdire gelen Tavşanlılinyitspor PTT birinci ligden bugüne gelen tecrübeli futbolculardan kurulu bir kulüp. Kalecileri Ahmet, gurubun belkide en iyi kalecilerinden.
Eğirdirsporu bu sezon ilk kez izleme imkanım oldu. Takımın iskeleti sağlam, Yani kaleci Mehmet, Defansta Mertcan, ortasahada Kırgızlı oyluncu Baha ve son adam Burak. İleri üçlüde Burak’la birlikte oynayan Yekta ve Utku’da etkili oyuncular. Özellikle Burak’ı çok beğendim. Takımın yıldızı ve heran herşeyi yapabilecek yetenekte.....

Maç sonrasında soyunma odasında üç puanı kutlayan futbolcuların sevincini görüntüleme fırsatı bulduk. Kulüp başkanı H.İbrahim Uysal maç sonrasında soyunma odasında Tavşanlılinyitspor maçının priminin futbolcu başına bin lira olduğunu açıkladı.

Bu arada hafta sonu oynanacak Ispartaderbisininde primleri maç sonrasında açıklanacağı öğrenildi. Yani yönetim ‘siz bu maçı alın prim işini bize bırakın’ diyerek açık çek vermiş oldu.

Evet Isparta ilinin iki güzide ekibinin maçının kora kor geçeceği kesin. Yani bu maçın sonucunu hiçkimse çantada keklik olarak görmesin.Gördüklerim ve duyduklarımla hafta sonu Ispartadaki tarihi bir maça tanık olacağımızı şimdiden söyleyebilirim.

Şampiyonlukta iddialı olduğunu yeni hocası, ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçla ispat eden
Eğirdirspor’un kolay bir lokma olmadığını ve maçı kazanmak için sahaya çıkacağını söyleyebilirm.

Eğirdirde bizleri iyi ağırlayan Sayın Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e, kulüp başkanı sayın H.İbrahim Uysal’a ve gazeteci Abdullah Sinan’a teşekkür eder, Eğirdirspor'u galibiyetinden ötürü tebrik ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.