Demirkol: 7 Haziran seçimleri yok sayılıyor

SİYASET 08.07.2015 - 01:48, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Demirkol: 7 Haziran seçimleri yok sayılıyor

7 Haziran Milletvekili seçimlerinin üzerinden bugün tam bir ay geçti. Bu süre zarfında, sadece meclis başkanı seçimi yapıldı, hükümet kurma görevi henüz verilmedi.   Seçimlerinden ardından bir ayı değerlendiren CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın etken seçim sinyalleri verdiğine dikkat çekti. İşte Demirkol’un geçen bir aylık siyasi ortamı değerlendirdiği o haber

7 Haziran Milletvekili seçimlerinin üzerinden bugün tam bir ay geçti. Bu süre zarfında, sadece meclis başkanı seçimi yapıldı, hükümet kurma görevi henüz verilmedi.
 

Seçimlerinden ardından bir ayı değerlendiren CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın etken seçim sinyalleri verdiğine dikkat çekti. İşte Demirkol’un geçen bir aylık siyasi ortamı değerlendirdiği o haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.