Davraz, Davos olmalı

18.02.2015 - 18:42, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Davraz, Davos olmalı

Her yıl dünya ekonomik forumunun yapıldığı İsviçre’de bir dağ kasabası ve aynı zamanda kayak merkezi olan Davos’un, Davraz kayak merkezinden daha küçük ve tanınmamış olmasının, yapılan tanıtımlar olduğuna değinen Isparta Ak Parti Aday Adayı Mehmet Akın “Davraz, Davostan daha çok imkanı olan bir yer. O yüzden Davrazı, Davos’a çevirmeliyiz” dedi.   Davos’a yapılan reklam ve tanıtımların, Davraz kayak merkezine de yapılması taraftarı olan Isparta Ak Parti Aday Adayı Mehmet Akın “Davos’a gittim ve Davraz kayak merkezinden daha küçük olduğunu gördüm. Davraz’ı, Davos’tan küçük gösteren tek neden yeteri kadar tanıtımın yapılmamasıdır. Burada basının etkisi öne çıkıyor. Kendisi küçük olmasına rağmen Davos’un çok büyük reklamları var. Davraz, Davos’tan çok büyük bir yer ve imkan olarak güzel. Davraz’ın, Davos’tan eksiğinin tersine fazlası bile var.   Isparta huzur şehridir, barış şehridir,kardeşlik dostluk şehridir.Gül kokusu ve Gülün güzelliği insanların ruhuna sinmiştir.Adli vakalar asgaridedir.Yardımlaşma, hoşgörü zirvededir.Bu seçim ortamında her türlü yalan, iftira, dedikodudan uzak huzur içerisinde geçmesini diliyorum. Adaylarımızın çoğunu tanıyorum ve kardeşlik örf, adet, gelenek ve dini değerlerine baglıdır.


Her yıl dünya ekonomik forumunun yapıldığı İsviçre’de bir dağ kasabası ve aynı zamanda kayak merkezi olan Davos’un, Davraz kayak merkezinden daha küçük ve tanınmamış olmasının, yapılan tanıtımlar olduğuna değinen Isparta Ak Parti Aday Adayı Mehmet Akın “Davraz, Davostan daha çok imkanı olan bir yer. O yüzden Davrazı, Davos’a çevirmeliyiz” dedi.
 

Davos’a yapılan reklam ve tanıtımların, Davraz kayak merkezine de yapılması taraftarı olan Isparta Ak Parti Aday Adayı Mehmet Akın “Davos’a gittim ve Davraz kayak merkezinden daha küçük olduğunu gördüm. Davraz’ı, Davos’tan küçük gösteren tek neden yeteri kadar tanıtımın yapılmamasıdır. Burada basının etkisi öne çıkıyor. Kendisi küçük olmasına rağmen Davos’un çok büyük reklamları var. Davraz, Davos’tan çok büyük bir yer ve imkan olarak güzel. Davraz’ın, Davos’tan eksiğinin tersine fazlası bile var.
 

Isparta huzur şehridir, barış şehridir,kardeşlik dostluk şehridir.Gül kokusu ve Gülün güzelliği insanların ruhuna sinmiştir.Adli vakalar asgaridedir.Yardımlaşma, hoşgörü zirvededir.Bu seçim ortamında her türlü yalan, iftira, dedikodudan uzak huzur içerisinde geçmesini diliyorum. Adaylarımızın çoğunu tanıyorum ve kardeşlik örf, adet, gelenek ve dini değerlerine baglıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.