ÇÖP EV TEMİZLENDİ

ISPARTA 10.09.2018 - 14:25, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ÇÖP EV TEMİZLENDİ

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü işbirliği ile yapılan kontrollerde Vatan Mahallesinde tespit edilen çöp ev temizlendi. Evde temizlik çalışmaları gerçekleştirilirken, çıkarılan çöplerin ardından bölgede ilaçlama çalışması yapıldı. Vatan Mahallesinde bulunan müstakil bir evin bahçesi ve odalarından çok sayıda çöp toplanırken, çıkarılan çöpler, çöp kamyonlarıyla götürüldü. Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirirken, “Bu çalışmaların gerçekleştirilmesi talimatını veren Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın başta olmak üzere tüm belediye personeline teşekkür ediyoruz” dediler.

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü işbirliği ile yapılan kontrollerde Vatan Mahallesinde tespit edilen çöp ev temizlendi. Evde temizlik çalışmaları gerçekleştirilirken, çıkarılan çöplerin ardından bölgede ilaçlama çalışması yapıldı.

Vatan Mahallesinde bulunan müstakil bir evin bahçesi ve odalarından çok sayıda çöp toplanırken, çıkarılan çöpler, çöp kamyonlarıyla götürüldü. Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirirken, “Bu çalışmaların gerçekleştirilmesi talimatını veren Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın başta olmak üzere tüm belediye personeline teşekkür ediyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.