CHP’den İYİ’lere ziyaret

ISPARTA 14.08.2020 - 16:11, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

CHP’den İYİ’lere ziyaret

CHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile göreve gelen İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek ‘Hayırlı Olsun’ dileklerinde bulundular.
Cumhuriyet Halk Partisinden yapılan açıklamaya göre;  CHP Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan ve yönetim kurulu üyeleri İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek ‘Hayırlı Olsun’ dileklerinde bulundular. Ziyarete İYİ Parti İl Başkanı Recep Avcu da hazır bulundu. Ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan, İYİ Parti kongresi sonrası oluşan başkan ve yeni yönetimini tebrik etmek, hayırlı olsun dileklerini iletmek için ziyareti yaptıklarını ve Millet ittifakının bir kanadını oluşturan İYİ Partili dostların yine bu çerçevesinde bayramlarını da kutladıklarını söyledi. İYİ Parti Merkez İlçe  Başkanı Murat Çağrı Yıldız da kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Her iki partinin ortak düşüncesi Milletimize hizmeti nasıl yapabilirizdir. O nedenle yapılan bu ziyareti ben şahsen çok önemsiyorum” dedi ve ziyaret için CHP İlçe Başkanı Erdal İnceayan’ın şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. İYİ’LER YAKAÖRENDE Öte yandan geçtiğimiz günlerde aşırı yağış sonrası evleri ve arazileri sel suları altında kalan YAKAÖREN köyü halkına geçmiş olsun ziyareti yapan İYİ Parti Merkez ilçe Başkanı M.Çağrı Yıldız ve beraberindekiler köy halkı ile sohbet ederek doğal afetden zarar gören köylülere geçmiş olsun dileklerini ilettiler. (HABER MERKEZİ)
CHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile göreve gelen İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek ‘Hayırlı Olsun’ dileklerinde bulundular.

Cumhuriyet Halk Partisinden yapılan açıklamaya göre;  CHP Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan ve yönetim kurulu üyeleri İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek ‘Hayırlı Olsun’ dileklerinde bulundular. Ziyarete İYİ Parti İl Başkanı Recep Avcu da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Erdal İnceayan, İYİ Parti kongresi sonrası oluşan başkan ve yeni yönetimini tebrik etmek, hayırlı olsun dileklerini iletmek için ziyareti yaptıklarını ve Millet ittifakının bir kanadını oluşturan İYİ Partili dostların yine bu çerçevesinde bayramlarını da kutladıklarını söyledi.

İYİ Parti Merkez İlçe  Başkanı Murat Çağrı Yıldız da kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Her iki partinin ortak düşüncesi Milletimize hizmeti nasıl yapabilirizdir. O nedenle yapılan bu ziyareti ben şahsen çok önemsiyorum” dedi ve ziyaret için CHP İlçe Başkanı Erdal İnceayan’ın şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

İYİ’LER YAKAÖRENDE

Öte yandan geçtiğimiz günlerde aşırı yağış sonrası evleri ve arazileri sel suları altında kalan YAKAÖREN köyü halkına geçmiş olsun ziyareti yapan İYİ Parti Merkez ilçe Başkanı M.Çağrı Yıldız ve beraberindekiler köy halkı ile sohbet ederek doğal afetden zarar gören köylülere geçmiş olsun dileklerini ilettiler. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.