Çay Köyünde Kabalak şov

İLÇE HABERLERİ 10.05.2015 - 15:47, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Çay Köyünde Kabalak şov

Bugün Eğirdir Çay köyüne konvoylarla giden MHP Eğirdir İlçe Teşkilatı Yöneticileri ve İl Yöneticileri beraberinde İl Genel Meclisi Üyesi Halil OKUTAN, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin KAYA ve Yöneticiler Çay Köyünde Özlem ve Onur'un düğün törenine katıldılar. Çay Köyünde coşkulu bir şekilde karşılanan heyette bulunan MHP İl Başkan Yardımcısı Ramazan KABALAK güne damgayı vurarak Köy Kahvesinde halka seslendi, MHP'nin iktidara yürüdüğünü vurgulayan Kabalak, seçim beyannamesini anlatarak emeklilerin, köylünün, çiftçinin tüm vatandaşların MHP İktidarında rahata kavuşacağını müjdeledi. Kabalak düğünde damatın ısrarını kıramayarak oynadı, Kabalak'a MHP İlçe Başkanı ve bazı yöneticilerde eşlik etti.

Bugün Eğirdir Çay köyüne konvoylarla giden MHP Eğirdir İlçe Teşkilatı Yöneticileri ve İl Yöneticileri beraberinde İl Genel Meclisi Üyesi Halil OKUTAN, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin KAYA ve Yöneticiler Çay Köyünde Özlem ve Onur'un düğün törenine katıldılar.

Çay Köyünde coşkulu bir şekilde karşılanan heyette bulunan MHP İl Başkan Yardımcısı Ramazan KABALAK güne damgayı vurarak Köy Kahvesinde halka seslendi, MHP'nin iktidara yürüdüğünü vurgulayan Kabalak, seçim beyannamesini anlatarak emeklilerin, köylünün, çiftçinin tüm vatandaşların MHP İktidarında rahata kavuşacağını müjdeledi. Kabalak düğünde damatın ısrarını kıramayarak oynadı, Kabalak'a MHP İlçe Başkanı ve bazı yöneticilerde eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.