BUGÜN BİZİM BAYRAMIMIZ

GÜNDEM 24.07.2017 - 11:50, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

BUGÜN BİZİM BAYRAMIMIZ

24 Temmuz Basın dayanışma günü, yada Basın bayramı olarak her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu günün aslında çok büyük bir önemi var. Zira 1908 yılında sansür kaldırılmış ve o günden sonra Türk basını her yıl 24 Temmuz'u basın bayramı olarak kutlamaya başlamıştır.   Türkiye’de basın özellikle 15 Temmuz sonrasında büyük bir sınav vermiştir. Darbe girişimine karşı doğru, tarafsız ve milli duyguları ile okuyucusuna ulaşan Türk basını hiçbir müdahaleye maruz kalmadan haberlerini okuyucusuna ulaştırmıştır. Isparta’da sayıları 14 olan yerel gazeteler ile tek ulusal yayın yapan kanal 32, darbe sonrasında adeta kenetlenerek halkla birlikte Demokrasi nöbeti tutmuş, haber ve yorumları ile adeta darbecilerin karşısında dimdik durmayı başarmıştır. Isparta basını milliyetçidir, vatanseverdir, Devletine, bayrağına bağlıdır. İnançlı ve kararlıdır. 15 Temmuz ülkemiz için bir milattır. Bu tarihten sonra Türkiye yeniden bir yapılanmanın içine girerek, gerçek Türk milliyetçilerinin iraresi ile geleceğe kararlılıkla ve emin adımlarla ilerleyecektir. Devletini, Milletini satmayacak, ülkesi için gerekirse canını feda edecek Türk Milliyetçileri işbaşına gelerek içerdeki ve dışardaki düşmanlarımıza karşı gerçek gücünü ortaya koyacaktır. Yıllardır, Türkiye üzerine oynanan oyunların son perdesini hepbirlikte izledik. Bizi içerden yıkmaya çalışanlara karşı Türk milleti tıpkı Çanakkale ruhunda olduğu gibi gövdesini siper etmiş ve vatanın bölünmez bütünlüğü karşısında dik durmayı başarmıştır. Türk milletinin damarlarındaki asil kan var olduğu müddetçe bizi kimsenin yıkmaya gücü yetmeyecektir. Evet yazımın başlığında da ifade ettiğim gibi bugün Sansürün kaldırılışının yıldönümü, basın özgürlüğünün tartışıldığı günümüzde yaptığı bir haberden dolayı cezaevine giren yüzlerce meslektaşımız varken, Yine yaptığı haberden dolayı gazeteye ve gazetecilere yaptırım uygulanabiliyorsa burada oturup düşünmemiz gerekir. Yaptığım bir haberden dolayı cezalandırılıyorsak ve buna üyesi olduğumuz cemiyet ve meslektaşlarımız sessiz ve kayıtsız kalıyorsa benim için 24 Temmuz basın bayramı olmaktan çıkmıştır. Bu konu ile ilgili sessizliğimi koruyacağım ve gelişmeleri zamana bırakacağım.Elbette yanlış hesap bağdatdan dönecektir. Beni bilenler bilir. Ben devletine, milletine sadık, Demokrasiden, dürüslükten, doğruluktan ve Adaletden yanayım. Adalet herkese lazım, Adil ve adaletli olalım.... 24 Temmuz basın bayramı dolayısıyla bütüm meslektaşlarımın basın bayramını tebrik ediyorum. Zor günler yaşadığımız bugünlerde devletinin ve milletinin yanında yer alarak kamuoyunu doğru bilgilen- diren meslektaşlarımı  birkez daha tebrik ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene...   Hakan Yaman

24 Temmuz Basın dayanışma günü, yada Basın bayramı olarak her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu günün aslında çok büyük bir önemi var. Zira 1908 yılında sansür kaldırılmış ve o günden sonra Türk basını her yıl 24 Temmuz'u basın bayramı olarak kutlamaya başlamıştır.
 

Türkiye’de basın özellikle 15 Temmuz sonrasında büyük bir sınav vermiştir. Darbe girişimine karşı doğru, tarafsız ve milli duyguları ile okuyucusuna ulaşan Türk basını hiçbir müdahaleye maruz kalmadan haberlerini okuyucusuna ulaştırmıştır.

Isparta’da sayıları 14 olan yerel gazeteler ile tek ulusal yayın yapan kanal 32, darbe sonrasında adeta kenetlenerek halkla birlikte Demokrasi nöbeti tutmuş, haber ve yorumları ile adeta darbecilerin karşısında dimdik durmayı başarmıştır.

Isparta basını milliyetçidir, vatanseverdir, Devletine, bayrağına bağlıdır. İnançlı ve kararlıdır.

15 Temmuz ülkemiz için bir milattır. Bu tarihten sonra Türkiye yeniden bir yapılanmanın içine girerek, gerçek Türk milliyetçilerinin iraresi ile geleceğe kararlılıkla ve emin adımlarla ilerleyecektir.

Devletini, Milletini satmayacak, ülkesi için gerekirse canını feda edecek Türk Milliyetçileri işbaşına gelerek içerdeki ve dışardaki düşmanlarımıza karşı gerçek gücünü ortaya koyacaktır.

Yıllardır, Türkiye üzerine oynanan oyunların son perdesini hepbirlikte izledik. Bizi içerden yıkmaya çalışanlara karşı Türk milleti tıpkı Çanakkale ruhunda olduğu gibi gövdesini siper etmiş ve vatanın bölünmez bütünlüğü karşısında dik durmayı başarmıştır.

Türk milletinin damarlarındaki asil kan var olduğu müddetçe bizi kimsenin yıkmaya gücü yetmeyecektir.

Evet yazımın başlığında da ifade ettiğim gibi bugün Sansürün kaldırılışının yıldönümü, basın özgürlüğünün tartışıldığı günümüzde yaptığı bir haberden dolayı cezaevine giren yüzlerce meslektaşımız varken, Yine yaptığı haberden dolayı gazeteye ve gazetecilere yaptırım uygulanabiliyorsa burada oturup düşünmemiz gerekir. Yaptığım bir haberden dolayı cezalandırılıyorsak ve buna üyesi olduğumuz cemiyet ve meslektaşlarımız sessiz ve kayıtsız kalıyorsa benim için 24 Temmuz basın bayramı olmaktan çıkmıştır. Bu konu ile ilgili sessizliğimi koruyacağım ve gelişmeleri zamana bırakacağım.Elbette yanlış hesap bağdatdan dönecektir. Beni bilenler bilir. Ben devletine, milletine sadık, Demokrasiden, dürüslükten, doğruluktan ve Adaletden yanayım. Adalet herkese lazım, Adil ve adaletli olalım....

24 Temmuz basın bayramı dolayısıyla bütüm meslektaşlarımın basın bayramını tebrik ediyorum. Zor günler yaşadığımız bugünlerde devletinin ve milletinin yanında yer alarak kamuoyunu doğru bilgilen- diren meslektaşlarımı  birkez daha tebrik ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene...  

Hakan Yaman

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.