BU MÜDÜR HER OKULA LAZIM!

İLÇE HABERLERİ 19.01.2016 - 16:05, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

BU MÜDÜR HER OKULA LAZIM!

Senirkent’te 3 derslikli ve 70 Öğrencisi bulunan Zübeyde Hanım Anaokulu'nun boya badana işlerini okulun bayan Müdiresi Sultan Yaşar Çiçekdemir ile bayan Hizmetlileri Hatice Doğan, Hülya Kunt ve Şahinde Şahin ile erkek Hizmetli Erdal Kaplan yaptı. Senirkent İlçesi Hamidiye Mahallesi Yükseliş Caddesinde bulunan Zübeyde Hanım Anaokulu’nda bugünlerde hummalı bir çalışma yürütülüyor. 3 derslikli ve 62 öğrencisi bulunan okulda maddi sıkıntılardan dolayı okulun boya badana işlerini Okulun Müdiresi Sultan Yaşar Çiçekdemir ve hizmetliler yaptı. Okulun boya ve badanasının eski ve yıpranmış olduğunu gören okul Müdiresi Çiçekdemir, çoğunluğunu bayanların oluşturduğu hizmetlileri de yanına alarak okulun boya – badana işine girişti. Boya kovalarındaki boyayı önce karıştırıp sonra eline aldığı fırça ile sınıfları ve idari katı boyayan Müdire Çiçekdemir, halinden de oldukça mutlu görünüyor. Okul Öncesi Öğretmeni olan Sultan Yaşar Çiçekpınar 5 Yıldır öğretmenlik yaptıktan sonra atandığı Senirkent Zübeyde Hanım Anaokulunda Müdür Vekilliği yapıyor. 4 Hizmetli, 3 Öğretmen ve 1 İdareci olarak toplam 8personel bulunduğu okul, Müdire Çiçekdemir’in önderliğinde yapılan boya vebadana işlerinin ardından pırıl pırıl bir hale geldi. Okulda yapılan bu ve bu gibi çalışmaları zaman zaman okulun internet sitesi olan senirkentzha.meb.k12.tr  sayfasında paylaşan Okul Müdiresi Sultan Yaşar Çiçekdemir, bu çalışması ile siteyi ziyaret edenlerden büyük beğeni ve takdir görüyor.

Senirkent’te 3 derslikli ve 70 Öğrencisi bulunan Zübeyde Hanım Anaokulu'nun boya badana işlerini okulun bayan Müdiresi Sultan Yaşar Çiçekdemir ile bayan Hizmetlileri Hatice Doğan, Hülya Kunt ve Şahinde Şahin ile erkek Hizmetli Erdal Kaplan yaptı.

Senirkent İlçesi Hamidiye Mahallesi Yükseliş Caddesinde bulunan Zübeyde Hanım Anaokulu’nda bugünlerde hummalı bir çalışma yürütülüyor. 3 derslikli ve 62 öğrencisi bulunan okulda maddi sıkıntılardan dolayı okulun boya badana işlerini Okulun Müdiresi Sultan Yaşar Çiçekdemir ve hizmetliler yaptı.

Okulun boya ve badanasının eski ve yıpranmış olduğunu gören okul Müdiresi Çiçekdemir, çoğunluğunu bayanların oluşturduğu hizmetlileri de yanına alarak okulun boya – badana işine girişti. Boya kovalarındaki boyayı önce karıştırıp sonra eline aldığı fırça ile sınıfları ve idari katı boyayan Müdire Çiçekdemir, halinden de oldukça mutlu görünüyor.



Okul Öncesi Öğretmeni olan Sultan Yaşar Çiçekpınar 5 Yıldır öğretmenlik yaptıktan sonra atandığı Senirkent Zübeyde Hanım Anaokulunda Müdür Vekilliği yapıyor. 4 Hizmetli, 3 Öğretmen ve 1 İdareci olarak toplam 8personel bulunduğu okul, Müdire Çiçekdemir’in önderliğinde yapılan boya vebadana işlerinin ardından pırıl pırıl bir hale geldi.



Okulda yapılan bu ve bu gibi çalışmaları zaman zaman okulun internet sitesi olan senirkentzha.meb.k12.tr  sayfasında paylaşan Okul Müdiresi Sultan Yaşar Çiçekdemir, bu çalışması ile siteyi ziyaret edenlerden büyük beğeni ve takdir görüyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.