Bölgesel Lig’e Katılacak Takımlar Belli Oldu

GÜNDEM 04.01.2018 - 10:40, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Bölgesel Lig’e Katılacak Takımlar Belli Oldu

Büyükler kategorisinde bölgesel voleybol ligi (bayan-erkek) 2017-2018 sezonunda da devam edecek. Geçen sezon (2016-2017) ilinde en az 4 takımlı Büyükler Ligi (Bayan-Erkek) yapan illerin takımları, ilinde yapılan Büyükler (Bayan-Erkek) mahalli ligine iştirak edememiş takımlar, Müsabakalar birbirine yakın il ve ilçe takımları arasında oynatılacak. Bölgesel Liglerin voleybolun alt yapısına yönelik bir lig olma özelliğini kaybetmemesi için bu liglerdeki takımlar kadrosunda ay-gün hesabına bakılmaksızın 35 yaşından gün almış en fazla 2 sporcuya lisans çıkartabileceklerdir. (1982 ve 1981-80… büyük oyuncu statüsünde oynar) sporcu lisanları ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüklerinden çıkarılacak.   Müsabakalar ise 1. Etapta; 4-6’şar takımlı Federasyonca belirlenecek coğrafi gruplar arasında TEK DEVRELİ TURNUVA usulüne göre oynanacak, gruplarda dereceye giren takımlar Final Etaplarına iştirak edeceklerdir. Finalde Federasyonca belirlenecek sayıdaki takımlar 2.Deplasmanlı Voleybol Liglerine (Bayan-Erkek) terfi edecektir. Isparta’yı temsil edecek takımlarımız ise şöyle ; Bayanlarda takımlar Sporta Gençlik Süleyman Demirel Üniversitesi Bölge Spor Şampiyonlar Spor Erkelerde ise ; Süleyman Demirel Üniversitesi  

Büyükler kategorisinde bölgesel voleybol ligi (bayan-erkek) 2017-2018 sezonunda da devam edecek.

Geçen sezon (2016-2017) ilinde en az 4 takımlı Büyükler Ligi (Bayan-Erkek) yapan illerin takımları, ilinde yapılan Büyükler (Bayan-Erkek) mahalli ligine iştirak edememiş takımlar, Müsabakalar birbirine yakın il ve ilçe takımları arasında oynatılacak. Bölgesel Liglerin voleybolun alt yapısına yönelik bir lig olma özelliğini kaybetmemesi için bu liglerdeki takımlar kadrosunda ay-gün hesabına bakılmaksızın 35 yaşından gün almış en fazla 2 sporcuya lisans çıkartabileceklerdir.

(1982 ve 1981-80… büyük oyuncu statüsünde oynar) sporcu lisanları ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüklerinden çıkarılacak.

 

Müsabakalar ise 1. Etapta; 4-6’şar takımlı Federasyonca belirlenecek coğrafi gruplar arasında TEK DEVRELİ TURNUVA usulüne göre oynanacak, gruplarda dereceye giren takımlar Final Etaplarına iştirak edeceklerdir. Finalde Federasyonca belirlenecek sayıdaki takımlar 2.Deplasmanlı Voleybol Liglerine (Bayan-Erkek) terfi edecektir. Isparta’yı temsil edecek takımlarımız ise şöyle ;

Bayanlarda takımlar

Sporta Gençlik

Süleyman Demirel Üniversitesi

Bölge Spor

Şampiyonlar Spor

Erkelerde ise ; Süleyman Demirel Üniversitesi  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.