BİLGİÇ'TEN BELEDİYEYE 300 BİN TL'LİK JEST

ISPARTA 27.01.2017 - 11:24, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

BİLGİÇ'TEN BELEDİYEYE 300 BİN TL'LİK JEST

AK Parti Isparta Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ile MHP'li Yusuf Ziya Günaydın arasındaki yakınlaşma Isparta Belediyesi'ne 300 bin TL'lik kazanç sağladı. Belediyenin sorumluluğundaki altyapı deplase işleri de bu ihale kapsamında değerlendirildi. Migros Kavşağı Projesi kapsamında devletten Isparta Belediyesi'ne 300 bin TL'lik jest yapılıyor. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç'in talebi ve girişimleri üzerine Karayolları Bölge Müdürlüğü, Isparta Belediyesi'nin sorumluluğundaki altyapı sistemlerinin deplase işlerini de üstlendi. Karayolları, altyapıdeplase işlerini de ihale kapsamına alarak Belediye açısından büyük bir mali yükü ortadan kaldırdı. Müteahhit firma Belediyeye ait altyapı işlerini de kavşak projesi kapsamında tamamlayacak. kaynak:mathaber

AK Parti Isparta Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ile MHP'li Yusuf Ziya Günaydın arasındaki yakınlaşma Isparta Belediyesi'ne 300 bin TL'lik kazanç sağladı. Belediyenin sorumluluğundaki altyapı deplase işleri de bu ihale kapsamında değerlendirildi.

Migros Kavşağı Projesi kapsamında devletten Isparta Belediyesi'ne 300 bin TL'lik jest yapılıyor. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç'in talebi ve girişimleri üzerine Karayolları Bölge Müdürlüğü, Isparta Belediyesi'nin sorumluluğundaki altyapı sistemlerinin deplase işlerini de üstlendi. Karayolları, altyapıdeplase işlerini de ihale kapsamına alarak Belediye açısından büyük bir mali yükü ortadan kaldırdı. Müteahhit firma Belediyeye ait altyapı işlerini de kavşak projesi kapsamında tamamlayacak.

kaynak:mathaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.