BENİ BİTİRMEYE GELMİŞTİ

GÜNDEM 09.08.2016 - 10:58, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

BENİ BİTİRMEYE GELMİŞTİ

Beni bitirmeye gelmişti Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 2011 yılında belediyeye yapılan operasyonun altında FETÖ’cü güçlerin olduğunu iddia etti Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, FETÖ soruşturması üzerinden 2011 yılında Isparta Belediyesi'ne yapılan operasyonu da hatırlatarak, o dönemin İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'ın bizzat kendisine operasyon yapması için getirildiğini iddia etti. FETÖ'cülerin 40 yıldır bu işe hazırlandıklarını belirten Günaydın, kırılma noktasının 17-25 Aralık olduğunu ifade etti. FETÖ'cülerin kumpaslarla inançlı, güçlü, ülkesini savunacak kahramanları hapse attığını anlatan Günaydın, "Şu anda Amerikan ajanları Türkiye'nin her tarafında cirit atıyor. Önceki dönemdeki Amerika Başkonsolosu bunları başı. Bunları ben iyi tanıyorum. Bana çok geldiler. 6 kez benim ziyaretime geldi. Amerikan kölesi arıyorlar. Fetullah'ın en yakınındaki adamlar vatan nasıl satılır, insanlar nasıl kandırılır diye eğitimlerden geçirilmiş. Fetullah, Amerika'nın kölesi, ajanıdır" dedi. HARYALİ İDDİANAMELE 2011 yılında belediyeye yapılan operasyonlar sırasında o dönemde Türkiye'de tek istihbaratçı olan Ahmet Zeki Gürkan'ı kendisi için Isparta'ya Emniyet Müdürü olarak getirdiklerini iddia eden Günaydın, "O zaman söyleyemiyordum. Şimdi söyleyeceğim artık. Bana savcılar hayali iddianame hazırladı. Isparta'yı soyan müteahhitlerin hepsi FETÖ'cüydü. Savcıya bilirkişi raporları getiriyoruz. Adam bakmıyor bile. 40 sayfa raporu ses çıkartarak karıştırıyor ve bana gösteriyor. Bu demek ki size göstereceğiz demektir. Peki Ahmet Zeki Gürkan'a ne oldu? Şimdi tutuklandı. Bunların hepsini mahkemeye vereceğim" dedi.

Beni bitirmeye gelmişti

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 2011 yılında belediyeye yapılan operasyonun altında FETÖ’cü güçlerin olduğunu iddia etti

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, FETÖ soruşturması üzerinden 2011 yılında Isparta Belediyesi'ne yapılan operasyonu da hatırlatarak, o dönemin İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'ın bizzat kendisine operasyon yapması için getirildiğini iddia etti. FETÖ'cülerin 40 yıldır bu işe hazırlandıklarını belirten Günaydın, kırılma noktasının 17-25 Aralık olduğunu ifade etti. FETÖ'cülerin kumpaslarla inançlı, güçlü, ülkesini savunacak kahramanları hapse attığını anlatan Günaydın, "Şu anda Amerikan ajanları Türkiye'nin her tarafında cirit atıyor. Önceki dönemdeki Amerika Başkonsolosu bunları başı. Bunları ben iyi tanıyorum. Bana çok geldiler. 6 kez benim ziyaretime geldi. Amerikan kölesi arıyorlar. Fetullah'ın en yakınındaki adamlar vatan nasıl satılır, insanlar nasıl kandırılır diye eğitimlerden geçirilmiş. Fetullah, Amerika'nın kölesi, ajanıdır" dedi.

HARYALİ İDDİANAMELE

2011 yılında belediyeye yapılan operasyonlar sırasında o dönemde Türkiye'de tek istihbaratçı olan Ahmet Zeki Gürkan'ı kendisi için Isparta'ya Emniyet Müdürü olarak getirdiklerini iddia eden Günaydın, "O zaman söyleyemiyordum. Şimdi söyleyeceğim artık. Bana savcılar hayali iddianame hazırladı. Isparta'yı soyan müteahhitlerin hepsi FETÖ'cüydü. Savcıya bilirkişi raporları getiriyoruz. Adam bakmıyor bile. 40 sayfa raporu ses çıkartarak karıştırıyor ve bana gösteriyor. Bu demek ki size göstereceğiz demektir. Peki Ahmet Zeki Gürkan'a ne oldu? Şimdi tutuklandı. Bunların hepsini mahkemeye vereceğim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.